Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, nektek mennyi szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mennyi szexre van szükségetek? Mi lehet az oka annak ha nem akartok a párotokkal túl gyakran szeretkezni? Már nagyon kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés

A párom 30 év alatti és már 5 éve vagyunk együtt. Mostanában a szexuális életünk csapnivaló,jó ha hetente egyszer szeretkezünk, az is olyan mintha pisztolyt tartanék a fejéhez. Nincs kedve soha, nem kezdeményez, egyszerűen mintha nem vágyna rám/szexre. Egyáltalán nem vagyok igénytelen nő, figyelek mindig a megjelenésemre és igyekszem mindig a lehető legvonzóbbá tenni magamat a számára.(szexi hálóingekben alszom mostanában (bár ez még egyetlen egyszer sem jött be),igyekszem több nőiesebb ruhát hordani, magassarkút, kicsi smink akkor is ha otthon vagyok csak)

De egyszerűen már nagyon kétségbe vagyok esve. Borzasztóan bánt, hogy egyáltalán nem érezteti velem, hogy kellek neki úgy mint nő. Sajnos már eljutottam ahhoz a szintig, hogy nekem sincs kedvem "többet beleadni" a dologba, már megalázónak tartóm, hogy folyamat próbálkozom és semmi. Ő annyit mond, hogy kezdeményezzek én többet, de általában ha kezdeményezek vissza szokott utasítani, illetve már az én lelkemnek is nagyon szüksége lenne arra, hogy ő akarjon velem szeretkezni,ő kívánjon meg engem.

2 éve áll fenn ez a helyzet körülbelül. 22 éves vagyok.

Mit csináljak?

(Nem csal meg,ebben biztos vagyok, és nem szeretnék szakítani.)

2014. okt. 25. 08:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%
5 év után,már kezd ellaposodni a dolog,megszokottá válik,alább hagy az izgalom,próbáld máshol,kezdeményezz spontán,ne mindig az ágyban,vagy csak elégitsd ki orálisan,amikor nem is számít rá,menjetek el szórakozni,támad le az utcán.Esetleg vonjatok be még egy embert,valamivel pezsdítsd fel,millió dolog van! A fehérnemű hálóing,már a múlté,engem sem izgat! De kérdezd meg tőle,mi ami izgatná,mire vágyna,milyen titkos vágyai vannak.
2014. okt. 25. 09:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1 az még teljesen jónak mondható. Az én férjem 31 és jó ha 3 havonta van egy alkalom, neki ennyi kell, nekem meg sokkal több kellene. 6 éve, a házasságunk óta van így egyébként, esküvő előtt még ő is szerette a szexet. Ezt a szexiskedést én is csináltam, kb. nulla sikerrel, eluntam 1-2 év alatt, igazából már nem nagyon adok magamra itthon, mert minek, sőt igazából már nekem sincs kedvem hozzá. Nem akarom, hogy nagy kegyesen leereszkedjen és hozzám érjen, ha ennyire nem kíván, akkor inkább hagyjuk, persze nekem nagyon rossz így, de nem akarom elhagyni, szeretem és tudom, hogy sok évig jól megvoltunk. Nem csal meg egyébként, "csak" aszexuális. ondjuk az kezd látszódni nálunk, hogy szex és intimitás nélkül valóban nem működik egy házasság, vagy kapcsolat, már mindenen veszekszünk.
2014. okt. 25. 09:16
 3/20 anonim ***** válasza:
80%

egy hasonló kérdésnél olvastam egy olyan választ, hogy a barátnő vett egy vibrátort és annak főzött vacsorát, úgy bánt vele mint a pasijával stb mindezt a férfiszeme láttára. végül közölte, hogy most elmegy "szexelni" a vibrátorral és akkor esett le a tantusz a férfinak, hogy változtatni kellene a hozzáállásán.

szerintem egy hasonlót te is kipróbálhatsz, főleg ha beszéltél is vele erről.

2014. okt. 25. 09:17
 4/20 anonim ***** válasza:
33%
Mégis mit vársz egy gyerekszerelemtől? 17 éves korodban jöttél össze vele , könyörgöm! Az ilyeneknek sosincs jövőjük.
2014. okt. 25. 09:17
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a párod beállt a normál szexuális szintjére, neki ennyi az elég. A kapcsolat elején persze hogy jobban kell a szex, mert újdonság és a rózsaszín köd még csak fokozza a vágyat. Aztán pár év múlva beáll mindenki a saját libidójára, ami ezek szerint a párodnak heti egy.

Nem gond ez, ha neked is ennyi lenne. Hosszabb távon viszont nem fog működni, mert ő máris kényszernek érzi, te pedig kevésnek és jogosan megalázónak is tartod a könyörgést. Márpedig szerintem ő többre nem lesz kapható, inkább kevesebbre.

Választanod kell idővel. Vagy beéred a kevesebbel, vagy tovább állsz.

2014. okt. 25. 09:25
 6/20 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem sem gáz a heti egy alkalom.

Az már nekem is rosszul esne, ha csak én kezdeményeznék.

Nálunk is volt egy ilyen időszak. Kérdezd meg tőle, hogy ugyan úgy szeret e még mint régen?

Mert nem érzed rajta és a szex sem olyan már mint rég, ami valamilyen szinten normális hogy nem napi kétszer estek egymásnak de azért ő is kezdeményezhetne.

2014. okt. 25. 09:34
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a heti 1 szex teljesen átlag mennyiség. Mi például havonta 1x vagyunk együtt. Nekünk ennyi lett az igényünk az évek múlásával... Persze az első hónapokban, években még mi is többet gyűrtük a lepedőt, de az újdonság varázsa gyorsan elszáll, hiába a szexi hálóing.. De véleményem szerint ez nem is baj. Mindegy, hogy ki mennyit és hogy...a lényeg, hogy mindkét félnek jó legyen. Nyilván nálatok ez nincs így, hiszen neked fontos lenne, hogy a párod is kezdeményezzen és érezhesd, hogy kíván..hogy vágyik rád. Le kell ülnötök és meg kell beszélnetek! Másképp nem megy. Valamiféle kompromisszumra kellene jutnotok...
2014. okt. 25. 09:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves #4. meg kell,hogy cáfoljalak,mi is tini korunkban jöttünk össze,és köszi nagyon jól megvagyunk.Nálunk még mindig megvan a heti 2-3 vagy több is, attól függően mennyire vagyunk fáradtak, vagy elaludtak e a gyerekek. Természetesen, mint minden kapcsolatban, nálunk is voltak hullámvölgyek,de meg tudtuk beszélni.Ha ez nem használ, akkor esetleg párterápia.(bár nekem a vibris megoldás is tetszik)
2014. okt. 25. 10:00
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is heti egyre állt be, mondjuk ez mindkettőnknek megfelel. Nincs is olyan, hogy ki kezdeményez, mert kb. hasonló időszakban jön ránk a vágy, megérezzük egymáson. De a kezdeményezéssel sincs gond. Viszont az a heti egy általában olyan, hogy utána mozdulni sincs erőnk.

Nálatok az eltérő libidó a gond.

2014. okt. 25. 10:02
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hetente egyszer szeretkezni normális, de ez nem az!

"ha hetente egyszer szeretkezünk, az is olyan mintha pisztolyt tartanék a fejéhez. Nincs kedve soha, nem kezdeményez, egyszerűen mintha nem vágyna rám/szexre."

Érdekel, hogy mi lesz veletek.

Annak idején hasonló helyzetben sok mindent megpróbáltam, de rájöttem, hogy sajnos nem volt sok közünk egymáshoz.

2014. okt. 25. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!