Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmentheti a házasságot egy újabb gyerek?
Nem!
Főleg,hogy megcsalások voltak oda-vissza.
Gondolj csak bele mennyi veszekedés lenne már a terhesség alatt is.Hát még utána...
Pl Apuka: -Hagyj békén,honnan tudjam biztosan,hogy enyém a gyerek amikor a múltkor is a Pistával voltál?
Anyuka: De,hidd el Tőled van a gyerek!Különben is,csak azért feküdtem be Pista ágyába,mert Te meg a Marival dugtál.
Ilyen és ehhez hasonló viták lennének.Ezt szeretnéd?Szerintem inkább szép lassan váljatok el.
/ Elnézést kérek,ha megbántottam valakit a nevek használata miatt! /
Nem.
Egyrészt piszokul elítélendő, egy gyereket felhasználni erre (mert nem erre való), másrészt pedig ha megszületik az a gyerek, attól sem lesz a kapcsolat megmentve. Maximum együtt maradnak egy szar házasságban ahol akár már nem is szeretik egymást a felek. Hurrá.
Egy gyerek, csak gyerek, nem pedig hülye. Érezni fogja ő is, hogy a szülei közt nem jó a kapcsolat.
Magukat megpróbálhatják becsapni az olyan emberek akik ilyesmit bevállalnak, de hosszabb távon nem fog sikerülni. Az ég világon mindenki tudni fogja, hogy nem megmentett házasságról van szó, csak benne ragadtak a szarban és nem mernek kilépni belőle. Ez nem csak boldogtalanságot szül, de megalázó is.
Én legalábbis megalázónak is érezném, ha a férjem csak egy " újabb" gyerek miatt maradna velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!