Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmentheti a házasságot egy újabb gyerek?
Figyelt kérdés
Ismertek olyat, ahol megmentette a házasságot egy újabb gyerek vállalása? Vagy veszett fejsze nyele az egész? Történt ott minden hűtlenség mind a két fél részéről, elhanyagolás...stb.2014. okt. 24. 20:39
2/27 anonim válasza:
A gyerek sosem ment meg egy házasságot, még akkor sem, ha mindkét fél szereti a gyereket.
5/27 anonim válasza:
Nem, de tönkre teheti egy újabb ember életét.
6/27 intrepid válasza:
Szegény gyerek, ha nem sikerül a mesterkedés, lessz egy x@r gyerekkora.
8/27 anonim válasza:
Tisztességtelen dolog egy ekkora terhet rakni valakinek a vállára, aki még csak most kezdi az életét. Aztán meg ha mégsem marad együtt a pár, akkor mi lesz, értelmetlen lesz a gyerek élete, vagy mi? Mert ebből a célból nemzették őt, akárhogy is nézem. Utána már felesleges lesz? Visszacsinálni már nem lehet. Egy gyerek tudat alatt megérzi ám ezeket a dolgokat.
9/27 anonim válasza:
nem!!! én nem merném bevállalni, hogy még egy gyerektől megszépülne a kapcsolat újra.
10/27 anonim válasza:
5-6-8 jól leirta. én ugy vagyok vele párom nem igazán foglalkozik velem,de szeret. fontos neki a játék,meg a haverok. néha tölt velem egy kevéske időt ami jó is,h tölel,meg ilyesmi. de ugy képzeld el az évek során mióta együtt vagyunk,olyan még nem volt h egy hétvégét,közösen,értelmes programmal töltöttünk volna el. én meg nem vagyok hajlando ugy szülni,h lehet h a gyereket imádná,de én meg el leszek hanyagolva.és ameddig a gyereket fel kell nevelni a teher nagy része rajtam legyen. hát neem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!