Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért zsarol az abortusszal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zsarol az abortusszal a férjem?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok, de nem fogom megtartani. Megmondtam már neki hogy elég az az egy gyerek ami van! Védekeztünk, de mégis.. Miért nem fogadja el a döntésem? Az én testem, nem neki kell kihordani megszülni szoptatni! Azt mondta ha elvetetem még aznap beadja a válópert. Miért csinálja ezt?
2014. okt. 21. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/164 anonim ***** válasza:
46%
Ha emiatt elvàlik, vàljon. Csak jobban jàrsz.
2014. okt. 21. 18:34
 32/164 anonim ***** válasza:
90%
Én nem látom, hol itt a probléma. A kapcsolat elején megegyeztek egy gyerekben, aki meg is született, teljes a család. Aztán jön a "baleset", amikor az, aki gyereket akar, valamit elront a védekezéssel (hátborzongató hasonlóság a fogamzásgátlót abbahagyó nők esetével), majd rá akarja venni a párját, hogy tartsák meg a gyereket. Ha a nő akarná megtartani a férfi akarata ellenére, mindenki őt hibáztatná. Gondolom az "egy gyerek" terv azt jelenti, mint mindenhol máshol: több akkor sem lesz, ha egyébként jöhetne. Mint kiderült, a férfi többet akar, ezzel nincs is probléma, de akkor olyan személlyel vállaljon másikat, aki szintén szülni akar. Ez nagyjából olyan mértékű árulás, mintha a férfi előzetesben vállalna 3 gyereket, aztán az évek során úgy döntene, inkább egyet sem akar. Az előre megbeszélteket csak közös jóváhagyással lehet megváltoztatni, ha pedig nem megy, akkor tényleg a legjobb megoldás a válás.
2014. okt. 21. 18:38
 33/164 anonim ***** válasza:
70%

Uristen, 2014 van em emberek. Jo, hogy nem akarjatok maglyan elegetni!

Ha ti eletetek egyetlen celjanak tartjatok, akkor szuljetek meg 10 gyereket a vilagnak. De mast azert elitelni, mert nem akar meg egy babat...szanalmas.

2014. okt. 21. 18:53
 34/164 anonim ***** válasza:
74%

Annyira szánalmas itt a legtöbb hozzászóló!

A kérdező NEM AKAR MÉG EGY GYEREKET! Valakinek egyszerűen nem fekszik a vele járó sok dolog, vagy egyszer bőven elég volt.

Jobb, ha megtartja, mert erőszakkal rávették?

Hát szerintem sem.

NEM vagyok abortusz-párti, de bizonyos helyzetekben nincs más lehetőség.

Mellesleg nekem nem az jött le, hogy úgy beszél a gyerekéről, mint egy darab húsról, hanem az, hogy ő nem az a "babuci, pocaklakó", meg istentudja mi még anya, hanem teljesen normális "baba/gyerek, magzat".

A pocaklakósoktól én is abban a pillanatban a falra mászok.

Nem hinném, hogy az a gyerek jól járna, ha beleszületne ebbe a családba, mert csak az apa akarta, ő meg, ahogy olvasom, keveset van otthon. Megoldás lenne még az örökbeadás, de azt is megértem, ha a kérdező már a terhességet sem akarja végigszenvedni...

Lehet lepontozni, tessék.

2014. okt. 21. 19:06
 35/164 anonim ***** válasza:
7%
Abortusz jobban faj mint a szules, ez garantalhatom.nem tudom milyen volt az elso de a masodik altalaban konyebb, vagy kersz csaszart. A 9 honap nem nagy dolog azert mert a ferjednek ez fontos. Ha azzal van bajod h utana se kellene a masodik gyerek tehat nem csak az elso 9 honap para akkor meg mondd meg a ferjednek h oke megszulod de aztan te adod be a valopert mert ha neked nem kell neki meg igen joga van hozza neked meg jogod vqn ebben nem reszt venni.
2014. okt. 21. 19:13
 36/164 anonim ***** válasza:
48%

Személy szerint én abortuszellenes vagyok, az én szememben (vagy inkább lelkemben) gyilkosságnak számít. Pláne, ha szimplán önös érdekből, és nem vmi eü. problémából történik.

Ebből jól nem jöhetsz ki, sem úgy, ha megszülöd akaratod ellenére, sem úgy, ha elveteted.

Eső után köpönyeg, de én a továbbiakban (akár megtartod, akár nem, és ha együtt maradtok) ÉN védekeznék, és nem bíznám a férjemre. Gyógyszerrel vagy hormontartalmú spirállal. Inkább ezzel mérgezném magam, mint hogy abortuszra kelljen mennem.

2014. okt. 21. 19:15
 37/164 anonim ***** válasza:
38%
Nem értetek egyet egy kérdésben, méghozzá egy nagyon komoly kérdésben, és úgy látszik ez a dolog számára nem elfogadható, hiszen az Ő gyermekéről is van szó. Az abortuszt nem tudja elfogadni, és ha ezt így gondolja, akkor a válókereset beadásán nincs nagyon mit csodálkozni. Neki az abortusz nem fér bele az értékrendjébe, Neked belefér, ez nem zsarolás....
2014. okt. 21. 19:24
 38/164 A kérdező kommentje:
Az lehetséges hogy azt mondjam neki hogy elvetéltem? Tudtommal semmi különbség nincsen technikailag az abortusz és a missed abortusz közt. Vagy?
2014. okt. 21. 19:39
 39/164 A kérdező kommentje:
És az elkőttetés hogy zajlik? Ezt abortuszkor nem tudják megcsinálni? És a hason látszik a mütét? Mert az nagyon fontos hogy ne látszódjék, mert elveszteném a munkám és ezt nem szeretném!
2014. okt. 21. 19:42
 40/164 anonim ***** válasza:
79%

Abból, hogy védekeztetek, a férjed számára elég nyilvánvalónak kellett lenni, hogy te NEM akarsz gyereket. Gondolom, meg is beszéltétek ezt előre és akkor ő random megváltoztatja a véleményét, mert csak.

Valóban nem ő fog kínlódni vele, nem az ő mellén csüng egész nap és szopja sebesre (én nem ítélem el azt, aki szeret szoptatni, de én falramászok még az emlékétől is. Hogy mennyore bele tud vájni akár csak két kintlévő fogával is, meg üvöltve bőg, ha nem a mellen alhat el... van ilyen baba sajnos.)

A nevelés is... a férjek nagyon szeretik kihúzni magukat a mindennapos "naaa mesélj még egy 10. mesét"-ből, a reggeli 3 óráig tart-míg kivonszolom az ágyból-és megfürdetem-és felöltöztetem-és vinni akarja a fél szekrényt lakattal az óvódába-és ott lecsap egy hisztit mert anyuci elmegy.

Nekik buli, este a vacsoránál találkozni, jóéjtpuszit adni és letudni a gyereket fél órával.

Egy baba nem csak 6 hónapos koráig van, amíg kis aranyos és eszik-alszik, meg hébe-hóba bepelenkázzuk. Ott a dackorszak, amikor a maratonosokat megszégyenítő sebességgel csakazértis kifut a legforgalmasabb útra, meg hasravágja magát a boltban, ha nem kap csokit.

Egy gyerek ma már 25 éves koráig kb. a szülei nyakán lóg.

Aki ezt nem akarja vállalni, azt nem lehet rákényszeríteni és főleg nem egy anyát. Mert mindig rájuk van sózva.

Én megértelek, van már egy nagy lányod, így beszéltétek meg, hogy csak ő lesz, a férjed meg nem állja a szavát.

Ez önzőség.

2014. okt. 21. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!