Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zsarol az abortusszal a férjem?
Megölöd a gyerekét és válni akar?
Tényleg egy szörnyeteg...én már az ötletnél elhagytalak volna.
# 18/20
Ahogy nőnek is jogában van, apává tenni akarata ellenére egy férfit.
Miért nem védekezett kérdező.Ő nem védekezett tehát ő miatta igenis jöhet a gyerek,mert aki nem akar az tesz ellene, aki meg akar az nem.Kérdező pedig nem tett ellene.
Lehet az a baja, hogy lányotok lett és nem fiatok. Sajnos még ma is elő-elő fordulnak olyan ősbunkók akik szerint csak a fiúgyerek a gyerek.
Amúgy ha nem érzed magadban a késztetést a babára, csak kényszerből szülnéd meg, akkor inkább ne. Hidd el egy nem kívánt gyerek, ha nem is mondják a szemébe, de egész életében érezni fogja, hogy őt nem akarták. Nem kell nagy dolgokra gondolni, kicsi apróságok, amik mindig ott szúrnak ahol a legjobban fáj.
Osanyak... Itt most mi a problema?
Bezzeg, ha a no akarna a gyereket, a ferj nem, akkor mindenki a pasi partjara allna. Nem akarja a kerdezo a gyereket , most inkabb szulje meg? Biztos jo lesz mibdenkinek...
1. Megölöd a gyereked.
2. Nem roncsolod magad spirállal, csak abortusszal, logikus.
3. A férjed helyében én sem tudnék olyan nővel élni, aki ezt meg tudja tenni egy ártatlan gyerekkel. Miért nem a nagyot vered agyon és tartod meg a kicsit?
Miért ? mert buta.
Mond meg neki be akarod adni csináld !
Az én apám is mondta h ha nem fog ez meg az megváltozni ö fogja a cicait és elköltözik.
Na szerinted elment ?
Amelyik kutya ugat...
Csak próbál rád ijeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!