Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zsarol az abortusszal a férjem?
Nyilvan azert irta, mert kerdeztettek. Leritt a kerdesekbol, hogy azt hitettek kitartott de mivel nem, es modellkedik(am van szakmaja is, de ezt persze ne olvassatok el), mar egybol tamadasi feluletet talaltatok es elkezdtetek lehordani.
Nyilvan az a stilus elfogadhato volt, amibe ti irtatok, de a "nem normalisert"mar haraptok. Bocsass meg!
Azt írtad óvszerrel védekeztetek, tehát a férjed védekezett, te meg nem. Így ne hisztizz hogy teherbe estél. Neked is ki kellett volna venni a részedet a védekezésből.
Kifogás persze van dögivel, hogy nem akartad mérgezni magad.... de ma már vannak hormonmentes fogamzásgátlók is, amik ugyan nem adnak akkora védelmet mint a gyógyszer, de legalább kisebb az esély a teherbeesésre vele mint nélküle. És emellett még alkalmazhattatok volna megszakítást is, csak a biztonság kedvéért.
Mondhatnám azt, hogy tipikus, hogy az ilyen nők mint te teherbe esnek akkor is ha nem akarnak, mások meg évek óta babát akarnak de nem jön nekik össze...de nem mondom, mert neked talán ugyan olyan rossz hogy összejött akaratod ellenére, mint akinek nem jön össze pedig akarja.
Szerintem ebben az esetben választanod kell. Valakinek biztos hogy fájni fog. Vagy elveteted a babádat és akkor véget ér a házasságod, (mert szinte kizárt, hogy kibírja ezt a dolgot), vagy megtartasz egy olyan gyereket akit nem akarsz, és szegény egész életében érezni fogja, hogy nem kívánatos személy számodra.
80as válaszoló nem tudom ezt honnan vedted, de közöm sincs és nem is volt soha a 18+világához!
Tehát akkor elvileg megértitek a férjem, normális amit csinál. Természetesen elfigadom a véleményetek! Köszönöm szépen!
Tudjátok mibe gondoltam az előbb bele? Megtartom ezt a babát és ő is kislány lesz.... Akkor pár hónap múlva újra teherbe ejt hátha fiu? És ha megint lány akkor újra próbálkozik csak azért, hogy legyen kinek folytatni az üzleteit? Hát nemtudom! Szeretem őt, de most kissé elbizonytalanodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!