Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy egy családanya heti 3x elmegy szórakozni? A többi 2 napon pedig dolgozik este 7ig. Este ér haza, amikor a a gyerek már alszik.
Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 09:46
41/71 anonim válasza:
Lehet, hogy a gyerek tette fel a kérdést xD
42/71 A kérdező kommentje:
Nem egyetlen estéről van szó, hanem egy hétről!
Ti ezt megtennétek, őszintén! A férjetek mit szólna? Nyilván nem tapsolna örömében.
2014. okt. 21. 10:44
43/71 anonim válasza:
figyelj te érted amit írsz? te írtad, hogy most kivételesen így jött ki, és máskor kb 1× vagy annyiszor se megy el
jesszus! egy hét! csak! vagyis 3 este! nem dugni jár el.
DE TE KI A TÖKÖM VAGY?
töröltetni kéne a kérdést!!!!
44/71 anonim válasza:
Ha a gyerkőc a mamánál nyaral egy hétig, akkor sem látja Anyukát.
45/71 anonim válasza:
ha kivételes akkor belefér. ne problémázz már!!!!
46/71 anonim válasza:
Helyesebben egy hétből csak 3 nap!!!
Ne túlozz már mindig!
És igen, az én férjemnek nem lenne gond, hiszen neki is van gyereke, nem csak nekem...
47/71 anonim válasza:
Na ki vagy? Én is ezt kérdezem.
48/71 anonim válasza:
Nekem az a gyanúm,hogy a férj,és nehezére esik ellátni a saját gyerekét,mert ő fáradt munka után. Anyuka meg ugy sose fáradt munka után,az természetes,hogy dolgozik, vezeti a háztartást és neveli a gyereket, apuka meg csak dolgozik.
49/71 anonim válasza:
Feltehetően anyós tette fel a kérdést, de ha nem ő, akkor is provokálni akar, vagy az anyát sárba döngölni. Sima rosszindulatnak tűnik, ám lehet, hogy van súlyosabb előzménye, innen nem tudhatjuk. Nagyon titokban tartja magát, lehet, hogy már restelli a kérdést, az is lehet, hogy önigazolásra vár egy más ügyben. Mindenesetre ugyanúgy fel lehetne tenni a kérdést, ahogy ő kérdezett: normális, hogy valaki egy anyát, aki amúgy semmi rosszat nem tett, megalázzunk, megszidjunk, sárba döngöljünk?
50/71 anonim válasza:
Hoppá, lehet, hogy tényleg a férj írogat. De miért is velünk beszéli ezt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!