Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire normális, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, hogy egy családanya heti 3x elmegy szórakozni? A többi 2 napon pedig dolgozik este 7ig. Este ér haza, amikor a a gyerek már alszik.

Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
83%

Nah tessék!

Ha a férfi eljár sörözni a haverokkal heti szinte, az asszony meg otthon van a pár hónapos babával, akkor az nem gond.

De ha a nő elmegy, akkor az már csapnivaló és nem normális!

Éljen az egyenjogúság!

2014. okt. 21. 09:59
 12/71 anonim ***** válasza:
86%

Az anyát senki nem sajnálja, ha egész nap robotol, munka, háztartás, gyerek, fözés, fürdetés, takarítás....

de a férfinak mindjárt fárasztó.

2014. okt. 21. 10:00
 13/71 anonim ***** válasza:
86%
anyós warning!
2014. okt. 21. 10:01
 14/71 anonim ***** válasza:
90%

:) jah, szóval most ez a hét lett ilyen sűrű, mert összejött ez a 3 esemény,erre rögtön úgy teszed fel a kérdést, hogy heti 3szor jár el szórakozni... Nem ugyanaz a kettő!

Ez egy ilyen hét, majd megoldjátok és kész!

Nem kell ennek akkora feneket keríteni!

2014. okt. 21. 10:03
 15/71 anonim ***** válasza:
92%
Egy mozi meg egy vacsora miatt borul az egész menetrend? Ugyan már...
2014. okt. 21. 10:06
 16/71 anonim ***** válasza:
69%

Nem heti 3-szor megy el szórakozni, hanem ezen a héten három estét szánt a barátaira / rokonaira.

Kétségkívül túlságosan zsúfoltra sikerült ez a hét, de a három programból legfeljebb a testvérével való mozizást tudta volna máskor megejteni. A külföldön élő barátnőt valószínűleg hónapokig, de lehet, hogy évekig sem látja, a másik barátnőjének sem lesz életében 10 lánybúcsúja, nyilván nem hozzá igazították az időpontot...

Megértem, hogy ez neked most szokatlan és fárasztó, de inkább segíts neki ezen a héten, és ne piszkáld!

2014. okt. 21. 10:09
 17/71 anonim ***** válasza:
81%
9-es vagyok: Azért engem jól lepontozott mindenki. Pedig azt írtam, hogy egyáltalán semmi baja nem lesz ettől senkinek. Amikor anyuka elmegy gondolom a kiscsoportos óvodás gyerek már alszik. Apuka meg kibírja néha, hogy ő van a gyerekkel. Kérdező, te ki vagy a történetben? Anyós vagy sógornő? Vagy esetleg egy "jóbarátnő"?
2014. okt. 21. 10:11
 18/71 anonim ***** válasza:
84%

Az apuka egy hetet nem bír ki és fárasztó? :D

Ennyi lájti kell az anyunak is mert a 365nap/év csinálja ezt

2014. okt. 21. 10:12
 19/71 anonim ***** válasza:
94%
sztem nem az apuka a kérdezö, hanem az anyos.Esetleg apuka baràtnöje.
2014. okt. 21. 10:20
 20/71 anonim ***** válasza:
74%

Ha ez kivételes alkalom lenne, akkor nem lenne gond.

De ha ezt rendszeresen csinálná a Feleségem, engem nagyon zavarna. nem csak a gyereknek hiányozna, hanem nekem is... én, mint férj, családot szeretnék és tudom nagyon jól, hogy a házból a Nő tud otthont varázsolni, a családot ő tudja a legjobban összetartani.

Tiszteletem és becsülöm érte, és azt is megértem, ha időnként besokall, és kikapcsolódásra vágyik.

2014. okt. 21. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!