Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy egy családanya heti 3x elmegy szórakozni? A többi 2 napon pedig dolgozik este 7ig. Este ér haza, amikor a a gyerek már alszik.
Elég degradáló hangnem ez a ffiakra nézve. 2 kisgyerekünk van, az egyik 4, a másik 1 éves. Tény, hogy két kezemen meg tudom számolni, mikor voltam a kicsikkel egyedül esténként, de nem rettenetek meg tőle! Amikor a kisebbik született, és a Feleségem a kórházban volt, akkor is egyedül voltam otthon a másikkal és láss csodát, képes voltam ellátni a saját fiamat...
Kérdező, miért akkora probléma az, hogy a ffinek kell 3 napon keresztül ellátni a gyereket?
Kérdező, tényleg rejtély, hogy mi a fenén nyüglődsz... amikor nálunk az asszony kórházban volt, én láttam el a gyereket... nem 3 napig hanem 3 hétig, nem néhány órát, hanem 0-24, nem kiscsoportos ovisan, hanem 5 hónaposan... oszt valahogy mégis túléltük mindhárman ezt a dolgot, még én se haltam bele...
(lehet, hogy pont apuka zavarta kikapcsolódni, mert látta rajta az izolálódás tüneteit)
Miért fontos, én ki vagyok?
A férj is dolgozik természetesen.
Reggel az anya viszi a gyereket oviba.
Bár nem értem, ennek mi köze a kérdéshez.
Itt mindenki megtenné ezt? Nem is gondolnátok bele, milyen érzés lehet ez egy kisgyereknek, hogy napokig nincs vele az anyja amikor lefekszik?
jaj szegény
apja sincs ott? de. akkor meg?
és ha tegyük fel JUJ elutazna apa+anya együtt????? ugye akkor hívnád a gyámügyet, kedves anyuka!
tőled mentsen meg az ég%
de ott van reggel vele, mikor felébred!
Nem értem még mindig a problémát? És ha teszem azt az anyának betegség miatt kórházban kell lennie, akkor is így pampognál?
Szerencsére ez csak 3 nap az életéből és ha nem állandóan az anya látta el, hanem az apa is kivette a részét a gyerek neveléséből, akkor az a gyerek semmit nem fog ebből érzékelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!