Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtörtént a "házasságtörés" (bármely részről) képesek megváltozni az elkövetők?
Nehéz válaszolni erre e kérdésre, egyrészt, mert minden ember más, másrészt pedig én másképp gondolkodom, mint te. Szerintem ha valaki megbízható partnert választ, akkor a megcsaláshoz vezető úton nagy felelőssége van a megcsalt félnek is. Amennyiben a pár eleve megbízhatatlan, az meg nem kérdés. Fejlődni lehet sok dologban, megváltozni, nem hiszem.
Honnan tudod, hogy elhagynád? Léptél már ki kapcsolatból, kipróbáltad-e már életedben magad ilyen téren, tudod-e magadról, mennyire vagy kapcsolatfüggő?
Ha valaki megússza, hogy megcsalta a párját (a pár megbocsát) akkor a csaló úgyis újra meg fogja tenni, mert látja hogy nincs következmény... Max óvatosabb lesz, hogy ne bukjon le.
Az ilyen típusú emberek nem változnak. Előbb, vagy utóbb megint megcsalás lesz.
Én ilyen kapcsolatban élek.Megcsalt a párom a kapcsolatunk elején.Még csak ismerkedtünk,de neki volt egy másik nő is a képben.Egyszer csókolóztak...
Én megbocsátottam.Azért,mert akkor még egyikönk se tudta,mennyire lesz ez komoly kapcsolat.Mióta kibékültünk semmi gond,imádjuk egymást,a tenyerén hordoz,hűséges.Viszont nem bízom benne.Nem tudok.A spontán bizalom elszállt.Szeretem,mindennél jobban,de így borzasztóan szenvedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!