Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha megtörtént a "házasságtörés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtörtént a "házasságtörés" (bármely részről) képesek megváltozni az elkövetők?

Figyelt kérdés
Ezen azt értem, hogy engem pl ha megcsalna a férjem, (vagyis ha megtudnám hogy megcsalt) tuti elhagynám. Ez az egy amit soha nem tudnék megbocsátani. De sok olyan példát láttam hogy amikor elhagyja a megcsalt fél a hűtlent, akkor egy idő után újra összejönnek. És olyan fura ez mert a legtöbb esetben tanul belőle az illető és onnantól fogva tuti a hűsége. Ti mit gondoltok erről? Van az a bűnti és van az a szerelem ami végül mindent meg tud bocsátani?
2014. okt. 20. 15:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
:)
2014. okt. 20. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Nehéz válaszolni erre e kérdésre, egyrészt, mert minden ember más, másrészt pedig én másképp gondolkodom, mint te. Szerintem ha valaki megbízható partnert választ, akkor a megcsaláshoz vezető úton nagy felelőssége van a megcsalt félnek is. Amennyiben a pár eleve megbízhatatlan, az meg nem kérdés. Fejlődni lehet sok dologban, megváltozni, nem hiszem.

Honnan tudod, hogy elhagynád? Léptél már ki kapcsolatból, kipróbáltad-e már életedben magad ilyen téren, tudod-e magadról, mennyire vagy kapcsolatfüggő?

2014. okt. 20. 17:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem a páromat. Egyszerűen nem bírnám elviselni ha kiderülne róla hogy félrelépett. A csajt pedig megfojtanám...tuti!
2014. okt. 20. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki megússza, hogy megcsalta a párját (a pár megbocsát) akkor a csaló úgyis újra meg fogja tenni, mert látja hogy nincs következmény... Max óvatosabb lesz, hogy ne bukjon le.

Az ilyen típusú emberek nem változnak. Előbb, vagy utóbb megint megcsalás lesz.

2014. okt. 20. 21:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Én ilyen kapcsolatban élek.Megcsalt a párom a kapcsolatunk elején.Még csak ismerkedtünk,de neki volt egy másik nő is a képben.Egyszer csókolóztak...

Én megbocsátottam.Azért,mert akkor még egyikönk se tudta,mennyire lesz ez komoly kapcsolat.Mióta kibékültünk semmi gond,imádjuk egymást,a tenyerén hordoz,hűséges.Viszont nem bízom benne.Nem tudok.A spontán bizalom elszállt.Szeretem,mindennél jobban,de így borzasztóan szenvedek.

2014. okt. 22. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem.

Szerintem.

2014. dec. 16. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!