Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, akik közös számlán vannak a férjükkel, Ti hogyan osztjátok be havonta a pénzt? Mennyit tudtok havi szinten félretenni?
Jelenleg csak a párom dolgozik, 150 ezer körül keres. Ha cipőt vagy ruhát akarok venni, megbeszéljük előre, általában együtt megyünk megvenni is. De nem veszek ilyesmit gyakran, csak ha tönkremegy, különleges alkalomra kell, satöbbi.
Havonta úgy 3-4 000Ft körül költök magamra, főként tisztálkodási szerekre.
21N
Nálunk borítékolás van fizukor,rezsi,benzin,albi,és 5 heti kaja(ez 5 boríték) a maradék a felélhető,mert a fizu eleve úgy jön,hogy a megtakarítás már levonódik.
Nem járunk külön vásárolni,együtt járjuk a boltokat.Ha valaki belenyúl a "maradék"-os borítékba,azt mindig tudja a másik,bár ez nagyon ritka,mármint,hogy úgy veszünk valamit,hogy a másik épp nincs ott.
fix kiadás nekem a fodrász,5 ezer és a kozmetikus 3 ezer
ha ruha kell vagy cipő,akkor azt megveszem,utólag megmutatom.nem vagyok nagy divatőrült,akkor veszek,ha már kell
inkább a fiamnak veszek sok mindent
változó,hogy mennyit tudunk félretenni,van amikor semmit,ha van váratlan kiadás.most pl fogra ment el nagy csomó pénz
10-es mintha én írtam volna.., kétszer megnéztem mikori a kérdes, és be vagyok-e jelentkezve
Még a hangszerkütyü is igaz, és most vettem tojásszeletelőt ;:):):):):)):):)
En ugyan a ferj vagyok, de nalunk is kozos a szamla a hazassagunk ota, azaz tobb mint 10 eve. Az asszony akkor vesz maganak ruhat meg cipot amikor eszebe jut, engem nem kulonosebben erdekel, persze neha elotte felhiv, hogy talalt valamit, de egy kicsit lehet draga lesz. Jol van, ha tetszik vedd meg, ez a standard valaszom, de igazabol sohasem vesz tenyleg draga dolgot. Mast nem nagyon kolt magara, neha elmegy fodraszhoz.
Beosztani nem kell, van eleg. Havi szinten kabe 4000 eurot takaritunk meg.
Az asszonyt nem erdeklik a penzugyek, tudja hogy van a kartyan penz, vasarolhat, aztan kabe ennyi.
A nagyobb kiadasokat azert meg szoktuk beszelni (nyaralas, befektetesek, dragabb muszaki cikkek, auto, ilyesmi). Mivel elegge azonosan gondolkodunk a penzugyekrol, ezert igazabol nincs sohasem vita semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!