Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsozsó80 kérdése:
A nejem (37) szeretője lett egy nála 7 évvel idősebb fickónak. Én (33) kiderítettem hogy nős. Szerintetek írjak a nőnek (37) (aki szerintem tud róluk), vagy felejcsem el a témát?
Figyelt kérdés
Hozzá tartozik válunk, erre akkor derült fény mikor azzal jött hogy újítsuk meg a kapcsolatunkat (párterápia,kirándulások).Valóban problémák voltak köztünk, meg van 3 pici gyerek.2014. okt. 20. 13:26
11/16 anonim válasza:
Felejtsd el. Helyette inkább tanuld meg, hogy írják a "felejcsem" szót helyesen.
12/16 anonim válasza:
A gyermek elhelyezesnel ez nagyon nem erdekel senkit.
Igazsag szerint nem ertem. Ha valtok, neked amugy nem tok mindegy? Minrk nyomozgatsz utana?
Ez az O ugyuk. Majd eldontik, hogy hogyan is a tovabbiakban.
13/16 anonim válasza:
Sértve érzed magad,mert a nejednek szeretője van. Haragszol rá,mert dobott és csak a bosszún jár az eszed. Inkább azon kellene elgondolkodni, h. hol rontottad el, tanulni a hibáidból, h. ne ismételd meg az új párkapcsolatodban. Ugyanis a nő azért tart szeretőt,mert menekül a mostani kapcsolatból és boldog akar lenni. Pont ilyen bosszúálló pasastól akar megszabadulni.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. okt. 22. 10:23
15/16 anonim válasza:
Érdekes hozzáállás egy csomó nőtől! Lehurrognak egy faszit, hogy megvédjenek egy kilengéses csajszit, egy megcsalt nővel szemben...
Szerintem annak a nőnek van igaza, aki azt írta, hogy mindenkinek joga van tudni erről!
16/16 anonim válasza:
Vagy tud rólad, vagy nem.
Ha téged megnyugtat, írjál neki, és lehet hogy lelki vigaszt találtok egymásban.
Legfeljebb közli, hogy tud róla, és köszöni, hogy figyelmeztetted.
nekem is a férjem szeretőjének az élettársa írt emailt,amiből megtudtam.Álmomban se gondoltam, hogy mi a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!