Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi költőpénz elég egy feleségnek?
Ha a férj kb 150 000Ft-t keres, a feleség 300 000Ft-t, akkor a feleségnek elég havi 3 000Ft költőpénz?
A többi megy a közösbe. A kasszát a férj kezeli, ő jár számlákat befizetni, a feleség meg ellátja a háztartást.
Ez így ideális, ha a feleség korábban fél évig eltartott volt, és akkor se költött többet?
Engem is érdekelne a 300.000-es munka. Ilyen bevétel mellett még a nő vezeti a háztartást? A férjének kéne pattogni körülötte.
Ki találta ki ezt a költőpénz szabályt?
Ez egy nagy kamu lehet.
"Engem is érdekelne a 300.000-es munka. Ilyen bevétel mellett még a nő vezeti a háztartást? "
Nem mindegy ha közös a kasza teljesen mindegy ki mennyit keres.
Most nem azért de az én szüleimnél pont így volt csak fordítva,még arányokba is mégis működik a házasságuk 35 éve.
Nekik így megfelel akkor semmi baj vele. (Amikor a nő kezeli a kaszát a férfi pedig kap pluszba "költőpénzt" azon senki nem akad ki)
Ez a 3000 nem elírás? Ennél egy kicsivel több a gyerekem havi zsebpénze.
Egy felnőtt nőnek ez mire elég? A férj mégis mit csinál a többivel? Ezt a két fizut gondolom nem költik el havonta.
Mit jelent a költőpénz ebben az esetben? Ebből vehet ruhát, parfümöt, tisztálkodószert vagy mégis mire költheti és mi megy a közös pénzből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!