Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza ebben a gyerekvállalási ügyben a férjnek vagy a feleségnek?
Megértem mindkét felet. A férjet, aki jobb életet szeretne a gyermekeinek, és a feleséget is, aki nem akarja megölni a kisbabáját.
Egyébként akik megbeszélik, hogy több gyerekük nem lesz, menjenek sterilizáltatni magukat, de legalább az egyikük csináltassa meg, és nem kerülnek ilyen helyzetbe, nem kell gyógyszert szedni sem.
A férjnek. De nyilvan a feleség nem fog abortuszra menni. A pasi vagy beletörődik -aztan elkotteti magat, hogy ne legyen újabb véletlen baleset- vagy lelép, a no meg majd nevek harom gyereket egyedül.
Gyereket csak es kizárólag akkor szabad vállalni, ha mindketten akarjak.
Terhes lesz a megbeszéltek ellenére? Hát ahhoz nem egyedül a nő volt jelen, nem? Én úgy gondolom, hogy ha felmerül, hogy átverte a feleség a férjet, akkor nem a gyerekvállalás a nagy probléma, annál súlyosabb gondok vannak. Ha meg tényleg becsúszott tabletta mellett, akkor miért kell a feleségre kenni a felelősséget??? Tessék szembenézni vele, hogy egy gyerek van fejlődőben, pont olyan, mint a másik kettő, akit nevelnek! Semmivel sem kevesebb vagy több, az én meglátásom szerint.
A leírás alapján a férfi unja, hogy eltartja a "sehol sem dolgozott" feleségét, és a gyerekeket, úgy érzi, becsapta a nő, hogy továbbra se kelljen dolgoznia, és el akarja vetetni a harmadik gyereket, amit a szemét nő nem akar megtenni. Ez nem házasság, hanem közröhej. Nincs szó itt sem szeretetről, sem tiszteletről, sem családról. Ez csak valami hazudott családmodell megfelelési kényszerből.
A férjnek mindenképp, a nőnél attól függ, hogy mennyire volt véletlen az a teherbe esés...
Ha tényleg véletlen volt, őt is megértem, és nagyon sajnálom, hogy így jártak. Itt jó megoldás nincs.
Ha átverte a férjét, akkor egyáltalán nem tudom sajnálni...
Teljesen mindegy, hogy átverte vagy sem, plane hogy úgysem fog soha kiderülni.
Ha egyszer abban állapodtak meg, hogy en, lesz tobb, akkor a férjnek van igaza. Az en ferjem sem akar többet. En szeretnek, de mivel ez kozos döntés kell hogy legyen, szedem a fogamzasgatlot. Ha teherbe esnek - aki véleményem szerint kizárt, ha az ember ugy szedi aa tabletet, ahogy azt kell- akkor nem tartanám meg. A ferjem es a gyereke többet er nekem, mint egy korai terhesseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!