Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem családja rossz anyának és feleségnek tart, mert a férjem van táppénzen a gyerekünkkel. Mit csináljak?
Amikor találkozunk, többször beszólnak emiatt, megvetően bánnak velem.
Vitába szálljak velük vagy engedjem el a fülem mellett?
Kerüld el őket, illetve a férjed ilyenkor nem foglal állást?
Vitatkozni teljességgel felesleges.
"Az én ismerősi körömben is volt ilyen, furcsa volt az tény, de az ő döntésük és okuk is volt rá.
"
Mi a furcsa benne?
Na, igen, szerintük is furcsa.... Nem értem, miért, de mindegy.
Próbáltuk már megbeszélni, de mindig az lett a vége hogy szaranya vagyok.
A férjem kiáll értem, akkor abbahagyják, de a következő találkozásnál kezdik újra.
Minek foglalkozol ezzel?
Szerintem ebben semmi különös nincs.
20 évvel ezelőtt velem és a tesómmal is apu volt táppénzen.
Akkor sem akadt fönn senki rajta, (
csak kesőbb a gimiben amikor az angoltanár kijelenttte, amikro feleltem és nálam a gyerekkel az apa maradt otthon, hogy ezt ő nem tartja életszerűnek és 2 est adott mert prőbálkoztam../nem az angoltudásomat tükrözte a jegyem:))
Mit tehetnél, ez nem is vita kérdése, főleg, hogy ez a kettőtök dolga a pároddal. Tehát min vitáznál a családjával?
A férjed hogy áll a dologhoz (gondolom nem rosszul, ha ő maradt otthon)
A férjednek kellene kiállnia melleted.
Szerintem örülj, hogy ilyen gondoskodó férjed van.
Leszarni őket!!
Nyilván te keresed a többet. Ilyenkor nem mindegy azért ,hogy kimegy táppénzre a gyerekkel,hogy miből mennyi marad a hónapba.
Ezt mond el nekik.lehet ,hogy matekból gyengék.
Ja ő meg szar nagymama mert nem marad ilyenkor az unokával!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!