Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza ebben a gyerekvállalási ügyben a férjnek vagy a feleségnek?
1. Kicsit nevetséges (sőt szánalmas), hogy E/3-ban beszélsz saját magadról. Ha nem vetted volna észre, mindenkinek leesett, hogy te vagy a férj, felesleges a színjáték.
2. Eleve rossz házasság az, ahol ilyen gondolatok felvetődnek.
3. Neveld te csak 1 hétig a 2 gyereket, lásd el a háztartást, aztán beszélgessünk a "semmiről" amit a feleséged csinál.
4. Sajnálom a feleséged, nagyon melléfogott egy ilyen hímsoviniszta emberrel.
Úgy gondolom, hogy ez csakis az adott pár közös, és felelősségteljes döntése lehet, hogy tudják e, akarják e vállalni a "becsúszott" babát, vagy nem.
Hogy kinek van "igaza", azt innen nem lehet megválaszolni.
Ha te vagy a férj, és úgy gondolod, hogy nem akarsz több gyereket, mert sem anyagi, sem más szempontokból nem szeretnéd, akkor ülj le, és beszéld ezt meg a feleségeddel! Őt is meg lehet érteni, hogy nem szeretné elvetetni,(mert bizony egyetlen tabletta sem nyújt 100%-os biztonságot, ahogy más sem, max a no sex)hiszen egy új kis élet fejlődik benne, akihez ő érzelmileg már kötődik. Persze ettől még reálisan, felelősségteljesen is át kell gondolnotok a döntést.
Miért gondolod azt, hogy a feleséged nem is akar elmenni dolgozni?
Lenne kire bízni a gyerekeket, amíg ő dolgozik? Esetleg te is vállalnál a háztartásból, ha a feleséged is elmegy dolgozni?
A hétvégi munkákat a feleséged kérte, hogy vállald - vagy esetleg neked jobb a munkában, minthogy otthon légy a gyerekeiddel, akiknek mellesleg apa is kéne? Nem mondom, hogy a hétvégi plusz pénz felesleg, de én ezerszer azt választanám, hogy legalább a hétvégén együtt töltsünk időt, minthogy legyen egy kis plusz.
Beszéltetek esetleg arról, hogy meg lehetne tartani a babát ha a feleséged is dolgozna? Talán nem is lenne ellenére a munka. Hidd el, nem olyan leányálom két gyerekkel. A férjem 1 évig volt velük és a "lábát lógatta" míg én dolgoztam. De én tudtam mit jelent és rémálmom van még egy terhességtől. De én sem tudtám elvetetni a babámat.
Nézzük a lehetőségeket:
1. Megtartjátok a babát.
- beletörődsz a dologba, átformál téged is a terhesség és megy tovább az életetek 3 gyerekkel boldogságban
- nem törődsz bele, elváltok
2., Rákényszeríted a feleséged, hogy vetesse el, annak ellenére, hogy ő szeretné megtartani.
- garantáltan nem fog tudni neked megbocsátani, ebbe fog tönkremenni a házasságotok (egy olyan abortuszt is borzasztó feldolgozni a legtöbb nőnek, ahol ők maguk is az abortusz oldalára álltak, hát még így)
Nagyon gáz egy az e/3 személy.
A kapcsolatotok is gáz, ez minden csak nem házasság, meg család. Váljatok el, te nem szereted a feleségedet, egy normális nő meg tuti nem akar egy ilyen férfival élni. A gyerekeknek is jobb, ha nem egy ilyen példát látnak maguk előtt. A feleséged meg eldönti, h bevállalja-e egyedül a kicsit. Amúgy nem vagyok teljesen abortuszellenes, van az a helyget amikor a szükséges rosszat kell választani, de egy nöt sem kényszeríthetsz rá, h elvetesse a babát ami benne növekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!