Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez reggel lesokkolt. Mit gondoljak?
81- Megint nem sikerült, látom.:D
És ti felvigyázott rokon gyerek mellett is masztiztok, vagy csak a sajátot tisztelitek meg ezzel?
Most komolyan.
Csak azért érdekel, mert ha nálatok ez tök természetes, hogy a gyerekkel egy ágyban... Akkor pl. ha a tesótok vigyáz rá, akkor nem bánjátok, ha a tesóék csinálják a gyereketekkel egy ágyban?
Vagy csak az "normális" ha ti csináljátok vele egy ágyban?
Mi az a pont, ami mur nektek is túlzás?
#84, hát kérlek egyfelől erős különbség van az "általában" és a "megesett, nem csinálunk belőle problémát" között... másfelől nem, a testvérem esetén se mutatnám be az "erkölcsi nagyhalált"
És hogy mi a túlzás? Hát kérlek például az, amikor az "én már anyucika vagyok, nekem már a babika az első" típusú anyuka előadja, hogy "csak nem fogom a számba venni, amikor azzal puszilgatom a babikámat is" - na ilyenkor erősen annak kezdek szurkolni, hogy mihamarabb repüljön a némber... vagy amikor valaki minden 16-17 éves pasijánál aludni akarónál bevartyogja, hogy "az ott alvás nem a tinikapcsolat része"... vagy amikor egy nő elvárná, hogy az itt ontopic dologban a férj vesse alá magát mindenben a helyzetnek "mert a baba meg a mama" és ő dolgozzon tizenórát de ő ne járjon el és ő alkalmazkodjion hozzá, hogy a felesége az 1 éves gyereket még szopatva hajnalban az ágyukba cipeli...
Mert nekem egy ilyen kapcsolat az 3 EGYENRANGÚ ÉS EGYENÉRTÉKŰ ember.
De ha tényleg erre pörögsz és XXX-es választ szeretnél, ha személyes izlésembe az még belefért volna, ha hátulról meglepi a szoptató anyukát - már persze, ha őt se zavarja - az már nem, ha szoptatás közben szoptatni akarja...:))))
" "csak nem fogom a számba venni, amikor azzal puszilgatom a babikámat is" - na ilyenkor erősen annak kezdek szurkolni, hogy mihamarabb repüljön a némber"
Te hol olvastál ilyet? Kicsit forgatod már a sztorit, hogy számodra legyen kedvező!
:-DUgyan elmondod, hogyan vette volna a szájába ez a némber, ha éppen tök más dolgot csinál? Jah, hogy nálad ez úgy néz ki, hogy ha füttyent a zurad, akkor te már tátod is a szádat? Félsz, hogy ha nem szopod le napjában 5 ször, akkor elhagy??
"én már anyucika vagyok, nekem már a babika az első"
A kérdező azért nem ilyen... csak kicsit túlzásba esett az elvárás/teljesítés aránynál.
Igazából még azt sem lehet megmondani, hogy túl sokat vár el, vagy túl keveset teljesít, mert ez is a helyzettől függ. Önmagában még egyik sem lenne túlzás tőle - csak a kettő együtt az.
Lehet, hogy meg kellene hallgatni vége a másik felet is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!