Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez reggel lesokkolt. Mit gondoljak?
:) ahh szóval a lepedős rész aggaszt?
nos, te valószínű alulról vered a 10et...IQ-ban...
Engem ebben a sztoriban a világon semmi sem aggaszt, te aggályoskodtál: "És hová verte a g.-.cit?? A lepedőbe? Általában ezt egyedül szokták csinálni! Ha egyedül lett volna, nem lenne gond a f-.-szveréssel, de így igen is aggályos!"
Hát akkor aggályosodjál kedvedre:)
Én tuti rákérdeztem volna, hogy "drágám jól láttam reggel? kiverted?" És aztán folytattam volna a monológomat. Okés, hogy előfordul néha hogy könnyít magán az ember. De az azért nem normális, hogy ezt éppen akkor teszik, amikor a gyerek is az ágyban van.
Mondjuk én eleve sok mindent "nem normálisnak" tartok a kiírásodban. Ugyanis szerintem már 1 évesen nem kéne szoptatni.... Másrészt a férjednek sem kéne ennyit bulizgatni járni...
#44, férfiként erre annyit mondanék, hogy "OK drágám, igazad van, akkor ezentúl nem hozod ide a gyereket a mi ágyunkba, mert ez a mi ágyunk, nem a gyerekágy". És pont. A bulis felvetésedre meg a Kérdező megadta a választ: "Hogy ő külön eljár, nem gond, nekem is jó, ha kikapcsolódik, mert sokat dolgozik, sokszor napi 16 órát is egy elég monoton melóhelyen, fizikai munkát" - hát ja, két hetente sörözni nem kötelező (nálunk az asszony volt pont tegnap:)), de 16 órát dolgozni se, asszonyka ezért hőböröghet - Kérdezőnek mondjuk több esze van ennél láthatóan - aztán majd beosztja a 8 órai munka bérét... és szintén pont.
És az a szép ebben, hogy szavad nem lehetne:)))
Szerintem elég hányadék dolog gyerek mellett maszturbálni. Pont. Akárhány éves, akárhová néz.
Akinek attól nem lohad le, hogy ott szuszog a gyereke, sőt, tovább rángatja, az beteg.
A válaszadók közül, kiváncsi vagyok, hányan nyúltak magukhoz, egy ágyban a gyerekkel?
Hmm, őszintén, hányan masztiztatok a gyerek 1 méteres körzetében???
#46, azt spec nem, de d*gás "egy ágyban" ér? :)
Tudod, valszeg az lehetett a gond, hogy a Kérdező az ágyban befele - közép fele - szoptatott, és ezért kényszerült a férj ilyen kényszermegoldásra, ha már megszállták az ő helyét... ha ugyanis a nő kifele szoptat, akkor ugye hátulról simán be lehet cserkelni, és ti se szörnyülködhetnétek, hogy "magához":)))
A tejkibocsájtásnak meg kifejezetten jót tesz a felszabaduló oxytocin, mindenki jól jár:))) (a besavanyodott konzi erkölccsőszöket leszámítva:)))
Igen , a ferfiak ilyen nagy gyerekek, tök normalis, h szegenynek maszturbalni megengedett amig az asszony szoptat, mert ö is kell csinaljon valamit es elvegre az ö ágya, nem a gyereké.
Furcsa meglátás. A ferfi muszaj karpotolja magat valamivel ugye, amig a nö a közös gyereket ellatja.... Neki semmi dolga csak h ver..je maganak.
Ja es csak az arab kultura ferfiközpontu?
Hat tessek!
En is egyet ertek az utolso elötti valaszoloval, aki szerint gusztustalan gyermekkel egyszobaban maszturbalni, szexelni. Szamomra is vágylohasztó a gyerek közelsége.
És igy normális!
Hogyne #48, teljesen "normális" - mindösszesen az emberiség halt volna ki ilyen kondíciók mellett...
Mellesleg a férfiközpontúságnak nem a nőközpontúság meg a gyerekközpontúság a normális (ha már) alternatívája, hanem egy olyan társadalom, ahol minden szereplő, a család minden tagja EGYFORMÁN fontos. Szóval, nem, nem az, hogy a férfi húzzon a saját ágyából ha akar valamit, azért, mert a nő pont odatelepedett a gyerekkel szoptatni.
Utolso valaszado , teljesen jegen vagy!
Vagyis " ha a nö odatelepedett a gyerekevel szoptatni" ugy beszelsz mintha nem a közös gyerek, hanem a szomszedgyerek volna es a ferfi mar attol kedves, ha megtüri öket ...
Ezert nem erdemes szulni , mert a ferfi ugye ugy van kezelve mint a nagytestver, aki hoppon maradt!
Hany ferfi mondja h " köszönöm h kihordtad a gyerekem" ...? Ugye?
Ferfiközpontu undorito meglatasod van!!!!
#50, ... valamivel több, mint ahány nő azt, hogy "köszönöm, hogy létrehoztad":))))
Egyébként meg ha szerinted nem érdemes szülni, akkor ne szülj, viszonylag kevés férfi kényszeríti a nőt az anyaságra, legalább is jóval kevesebb, mint ahány nő a férfit az apaságra...
De szerintem itt a kérdésnek semmi köze sincs ahhoz, hogy belőled kikivánkozott a férfigyűlölet... ez a kérdés nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!