Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez reggel lesokkolt. Mit gondoljak?
Persze, micsoda dolog, hogy a férj nem verheti ki a farkát, ott és ahol csak akarja??? Ez már a személyiszabadság korlátozása! Ilyet nem lehet tenni!
Igenis, ha a pasi a boltban akarja kiverni,míg a gyerekkel a bevásárlókocsival várnak az asszonyra, joga van hozzá!
Alaptörvény ellenes valakit megfosztani a cselekvési szabadságától!
Erkölcs? Minek az? Úgy látszik itt az emberek nagy része konzervatív, beszűkült majom, ha nem végez önkielégítést legalább két ember előtt!!! És az sem baj, ha a f..zverést egy gyerek előtt/mellett végzik!
Gratulálok ehhez a felfogáshoz!
70- ha neked ebből a sztoriból az tapad fel, hogy anyuka az ágy szélére dőlve eteti reggel a gyereket, az már baj.
Ti is a gyerekkel egy ágyban masztiztok?
Te nem vagy normális előző.nem a boltban,hanem a saját ágyában.amúgy meg azt mondtad az előbb h téged az is kiakasztana,ha férjed kiverné melletted,hát csak gratulálni tudok ehhez.gondolom nálatok,amióta a Babóca megszületett,apuka hozzád sem érhet...mert te ANYA vagy...de szörnyű egy nő lehetsz te.
Amúgy tudjátok mi a poén?én nő vagyok,de mikor megláttam ezt a kérdést,az jutott eszembe,hogy itt hol van a probléma?apuka felizgult a feleségére,kiverte magának és kész.ezzel mi a baj?ja h ott a gyerek.èn egyszerŰen megmondtam volna a férjemnek,hogyha lehet,ne akkor csinálja,mikor a kisgyerek is ott van.azmilyen házasság lehet,ahol ezt nem tudják megbeszélni??sztem itt inkább ez a probléma.ja és végezetül jól lecummantottam volna a férjemet:)))
Ööö...Sherlock, én most szóltam először hozzá a kérdéshez...:-)
És látom a cinizmust sem ismered!
73- Tehát ti egy ágyban szexeltek és masztiztok a gyerekkel. Hány éves koráig? Egy évesen még oké, sőt természetes. Hat évesen is az lesz? Sőt, magától értetődő?
A többi személyskedésed pedig csak téged minősít és megerősíti a feltételezésemet rólad és azokról, akiknek természtes, hogy AZ APUKA AZ 1 ÉVES GYEREK MELLETT VERI KI A FARKÁT, egyazon ágyban.
#72, még mindig itt problémázol ezen?
Tudod, legyél már őszinte magaddal, ha nekem most annyi tízezresem lenne, ahány emberrel (férfi-nő) előfordult már legalább egyszer, hogy egy csecsemő korú gyerekkel egy ágyban közösültek vagy önkielégítettek, valszeg a világ leggazdagabb embere lennék.
Mint az elején említettem már, ez egy vihar a biliben.
És nem, ez nem az USA Biblia-övi része a teaparty-s szülőlobbik rémuralma alatt.... úgyhogy szerintem ebben a témában ne fenyegetőzz a gyermekvédelemmel... egyszerűen, ha anyuka nem akar ilyesmit mert ennyire zavarja, nem cipeli a gyereket a szülők ágyába - ennyi.
(tudod, ahol előzőleg szexeltek, és hogy lehet odavinni a gyereket ahol spermás meg hüvelyváladékos.... fúúúúúj.... miccóna ehhez a ....:)))
" 73- Tehát ti egy ágyban szexeltek és masztiztok a gyerekkel. Hány éves koráig? Egy évesen még oké, sőt természetes. Hat évesen is az lesz? Sőt, magától értetődő? "
Nem, nem! 6 évesen a gyerek fogja verni az apja farkát, míg az anya a kistesót szoptatja... :-D
76- Fenyegetőzött a radai rém. Én csak azt mondtam, hogy bizonyos kultúrkörökben nem normális, természetes, mindennapos, hogy EGY ÁGYBAN szexelünk, masztizunk a gyerekkel.
Még két nyelven tudom kihangsúlyozni neked az EGY ÁGYBAN- jelentőségét, ha végképp nem érted meg magyarul.
Mi és az ismerőseim nem szoktak egy ágyban szexelni a gyerekkel. Mi ilyen furcsák vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!