Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem hülyeség azért eldobni egy házasságot, mert nem lehet közös gyerekük?
Tegyük fel, hogy egyik fél sem akar örökbe fogadni.
A legjobb barátomról, és a feleségéről van szó. 10 éve vannak együtt, 8 éve házasok, 30 évesek mindketten. Régóta próbálkoztak, de nem siettek annyira, ezért kezdték csak nemrég a kivizsgálásokat. A pasinál kezdték, kiderült hogy nem lehet gyereke. A felesége válni akar!!!!! A barátom teljesen kétségbe van esve, nem érti hogy miért kell véget vetni csak ezért a házasságnak. Eddig is boldogok voltak kettesben, szerinte ez után is azok lennének.
Én se értem miért kéne ezért elválni. Nálunk is hasonló a probléma, de eszünkbe sem jutott elválni, ezért eldobni a szerelmet ami összeköt minket, és a több éves kapcsolatot, házasságot.
Ti mit gondoltok erről? Mit tennétek ilyen helyzetben?
Hát most lehet azt mondani, hogy a döglött ló csak alszik, de a fajfenntartási ösztön az már csak ilyen.
Teljesen megértem a nő döntését.
Lehet gyerek nélkül is élni, de ha szigorúan biológiailag nézzük a dolgot, akkor - minek? Nincs értelme, hogy élj, ha nem lehet gyereked.
Voltak meddőségi központban?
Ugyanis herebiopsziával általában találnak spermát azoknál a férfiaknál is, akinél azoospermiát állapítottak meg. Egyik ismerősöm is így lett terhes. Tehát ez is van, mint lehetőség.
Illetve utána szoktak járni, hogy mitől lehet. Életmód? Heresérv? Herevisszér?
Nálunk is gondok voltak a babavállalással. Volt olyan vizsgálata a páromnak, hogy az volt papíron szó szerint: "igen-igen elvétve egy-egy mozgó sperma" Egy héttel később 10 millió/ml.
Szóval érdemes elmenni pl. egy Kaáliba.
22
Hát az elég szomorú, ha valaki annyira savanyú, annyira unalmas és sivár az élete, hogy csak a gyerekben látja az élet értelmét.
Amúgy lehet érdemes lenne jobban, többször vizsgáltatni ezt a dolgot, ahogy többen is írták, bár én ezek után már nem akarnék semmit a nőtől a pasi helyében...
ha gyereket akar a nő,akkor az a tisztességes ha elválnak. ő nyilván nem volt teljesen boldog. lassan ketyeg az órája,elvesztegetett 10 évet!
a fiúnak nincs joga visszatartani
@Mr King
"de ha szigorúan biológiailag nézzük a dolgot"
Nem hibáztatlak, mert nem lenne fair, ugyanis a magyarok nagy része funkcionális analfabéta (néz, de nem lát).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!