Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért viselkedik ilyen idiótán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik ilyen idiótán a férjem, ha?

Figyelt kérdés

Akárhányszor valami fontos alkalom van, ahol jól kell teljesítenem, előtte direkt összeveszik velem, felcseszi az agyam, aztán ha ki vagyok idegileg, persze, hogy nem tudok teljesíteni. Így buktam el ma is egy interjút.

5 hónapja munkanélküli vagyok, próbálkozom, de már teljesen belefáradtam. Úgy döntöttem, ez az utolsó, ha ide se, én már befejeztem. Erre annyira felhúzta az agyam minden ok nélkül, hogy bőgve mentem be, persze hogy elküldtek.

Apukám annak idején ugyanezt csinálta. Ha fontos vizsgám, dolgozatom volt aznap, ha orvoshoz mentem az eredményekért (van pár betegségem), egész nap üvöltött, mint az eszelős barom. Aztán persze, hogy mire odajutottam, egy ideg voltam.

Amikor szívbetegség miatt kórházban kezeltek, akkor is megmondták, hogy ne idegeskedjek, mielőtt visszamegyek vizsgálatra, mert bezavarhat az eredményekbe. Naná, hogy nekem esett, és felidegesített.

Ezt a mai interjút is úgy sajnálom. Nem tudtam megszólalni se, amikor bementem, csak összevissza beszéltem, logikus, hogy nem vettek fel.

Mit lehet ilyen férfiakkal csinálni?

2014. okt. 15. 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
A hiba benned van. Ha egy FELNÖTT nö bögve megy be egy állásinterjúra, akkor az nem normális viselkedés. Ha annyi önfegyelme sincs, hogy he bögjön, mint egy óvodás, az nem alkalmas semmiféle munkára.
2014. okt. 15. 17:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem kéne ilyen emberrel együtt élni.
2014. okt. 15. 18:48
 13/18 piroska és a farkas ***** válasza:
Ekkora parasztot! Nemhogy minden erejével azon lenne, hogy segítsen neked, hisz ez mindkettötök érdeke. Lehet, hogy nálad sincs minden rendben idegileg, de hogy azt nem szeretetnek hívják ahogy ö viselkedik, az is biztos. Igenis menj el még interjúra, de ne mondd el neki, hova készülsz, még aznap se, induláskor se. Egyébként is ha napközben mész, ö valoszinü nincs is otthon, így nem látja, h mész valahová. Menj el, szedd össze magad, szerezz egy jo kis állást, és ha a probaidö után is megtartanak, akkor én a helyedben ugy hagynám ott ezt az embert, h vissza se néznék.Nem kell olyannal élni, aki megaláz, ahelyett, h megerösítene az önértékelésedben.
2014. okt. 15. 19:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Emberek, nem veszitek észre, hogy ez a nő mentálisan nem ép?

Kérdező: menj el orvoshoz!

Kíváncsi lennék, a férjed mit mondana rólad... Ja, egyébként én is nő vagyok.

2014. okt. 15. 19:27
 15/18 anonim ***** válasza:
A te önértékeléseddel van gond. Ha rendben lenne eleve nem választasz olyan férjet mint apád. De ha mégis simán lerázod magadról a negatív véleményét sőt helyreteszed ha üvölt nem kezdesz bőgni. Menj pszichológushoz vagy valamilyen mentális tréningre. És mutasd meg magadnak hogy igen találsz jó munkát. Ha te változol vagy a férjed is fog vagy elválik az utatok.
2014. okt. 15. 20:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Azért mert a férjed egy igazi genyó, nem akarja elveszíteni a házi papucsállatkáját, aki zéró önértékeléssel ücsörög otthon. Majd még a végén sikeres leszel valamiben, aztán jól otthagyod egy normálisabb pasiért. Tipikus jó módszere ez bizonyos "férfiaknak" a másik fél sárba tiprása, nehogy elhiggye már az a nyomorult, hogy ő is ér valamit. Te meg egy balek vagy, ne haragudj!
2014. okt. 15. 22:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Van erre egy külön kifejezés: s**rember a párod.

Minek vagy vele?

2014. okt. 15. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Apád legalább annyira kivolt az orvosi vizsgálataidtól és a betegségeidtől, mint Te. Ahogy a pasid is kivan tőle, hogy eltart és látja, hogy nem jön össze semmi. Mindketten elég feszültek voltak az adott szituációban. Így jön ki belőlük. Semmi extra. (Valószínűleg elég hasonló személyiségek.) Ezt ha nem tudod kezelni, akkor a legközelebbi állásinterjú előtt nem jelented be neki, hogy mész. Ennyi. Olyan meg nincs, hogy "ez az utolsó". A következő 50 évet fogod munka nélkül eltölteni? Elhiszem, hogy nagyon nyomasztó, de ezek a dolgok nem így működnek.
2014. okt. 16. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!