Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt tudnátok tolerálni? Lehet, hogy túlreagálom?
Beszelj vele szerelmeskedj vele toltsetek el egy szep hetveget egyutt
Attol siman meg fog inogni es ujra felfedez teged szerezd vissza.
A szukanak meg igerd meg hogy ha meglatod 3 kigyurt legennyel bevarratod a pi... ha nem huz a ferjedtol a fenebe.
mit kéne nekem azon tolerálni, hogy másba szerelmes?
akkor pakoljon, menjen. ennyi.
Pont ma reggel jutott eszembe exem, akinek háromszor szóltam, hogy a laptopomon lépjen ki a Facebook-ból használat után, mindig úgy hagyta. Aztán elment, és mikor beléptem, csodálkoztam, hogy fura az oldalam - kiderült, az övé volt, nem lépett ki mégsem. Na, ott én is beleolvastam egy levelezésbe, ami arról szólt, hogy kár, hogy mellettem döntött, stb. És azon elmélkedtem ma reggel, hogy miért nem adtam ki az útját akkor.
Ill. szép lett volna belefolyni a levelezésbe és megírni, hogy ha már így kiderült, hogy ennyire odavannak egymásért (bár nekem azt mondta, hogy a nő csak szexre volt jó), akkor én nem állok az útjukba, nehogy már még kényelmetlen legyen nekik, hogy titkolózni kell miattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!