Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt tudnátok tolerálni? Lehet, hogy túlreagálom?
Nincs baj a korábbi kapcsolatok tartásában, amíg a határokat tudják.
Én is levelezek az exemmel, érdekel, mi van vele. De nem akarok semmit tőle már.
Most írta neki azt,hogy szerelemes belé??
Mi a baj a kapcsolatotokkal?
Dehogy reagálod túl...Ugyan ki örülne annak, ha kiderülne, hogy a férje másba szerelmes, és ugyan melletted él, te főzöl rá, mosol, takarítasz, de ő másnak teszi a szépet, nem Neked. Borzasztó érzés lehet ilyen hazugságban élni! Én szembesíteném ezzel, hogy szégyellje el magát: ha nem tetszik neki, amit én és a családja nyújtunk, akkor lehet a szerelméhez menni, de ahhoz nincs joga, hogy hazugságban tartsa az egész családját.
Egyébkét le merem fogadni, hogy valami baja van, vmit nem kap meg, és most az idealizált exe képe jelenik meg előtte, és innen a szerelem. Viszont, ha épp azon mesterkedik, hogy hogy hagyjon el, és ahhoz készíti a terepet, akkor úgy kirúgnám, hogy lába nem éri a földet. Mindenesetre, amíg nem tisztázódnak a dolgok, meg nem tudja, hogy mit akar, én biztosan nem főznék, mosnék rá, ne képzelje már, hogy minden megy úgy, ahogy neki ideális, engem addig "használ", mint feleséget, míg ő végiggondolja a kicsi életét, hogy akkor mit is akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!