Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Bélgáz párkapcsolatban házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bélgáz párkapcsolatban házasságban hogy oldjátok meg? Ismerősöm párja szabályosan "megszégyeníti" a csajt.

Figyelt kérdés
volt, hogy reggel véletlenül pukizott, erre a párja szájhúzva arrébb ment. a csaj rosszul érzi magát és gyereket terveznek..
2014. okt. 12. 12:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Irigylem az ismerősödék kapcsolatát, jó házasság lesz az is.
2014. okt. 12. 15:03
 12/22 anonim ***** válasza:
25%

Én nem pukizok a párom előtt,de ő szokott előttem már az elejétől kezdve. Az elsőnél szóhoz sem jutottam, szerintem akkor aludtam nála először :D reggel olyat reccsentett, hogy meg se mertem mukkanni :D

Viszont a puncim szexnél szokott pukizni,azon meg jókat röhögünk :D

2014. okt. 12. 15:55
 13/22 anonim ***** válasza:

Istenem, ha kijött kijött a fing.

Istenem, ha húzza a száját a másik, hát húzza.

És???

Ez ekkora baj?

2014. okt. 12. 16:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, baj ha húzza a száját. Majd ha elkap a nő egy hányós hasmenéses vírust, akkor majd egész nap húzza a száját és bezárja a wc-be?
2014. okt. 12. 16:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Ketty-rotty-bakfitty
2014. okt. 12. 16:57
 16/22 anonim ***** válasza:
73%
A puki a bizalom jele :)
2014. okt. 12. 19:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, mi szándékosan nem nyomatjuk egymás orra alá, de néha kicsúszik. Én most még beteg is voltam, folyton köhögtem, és néha már annyira erőlködtem, hogy kicsúszott. Ez van. Lassan 7 éve együtt élünk, szerintem ez nem kéne, hogy gondot okozzon.
2014. okt. 12. 20:55
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
hát én hozzá nem mennék, sőt, nem is járnék olyan pasival, aki olyan prűd, hogy nem finghatok előtte kedvem szerint. : )
2014. okt. 13. 03:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Persze. Mi már egymás előtt durrogtatunk. HA nagyon kegyetlen budos azon meg jobban röhögünk. Ha sorozatos puki van akkor a takaró alatt begyujtom és aztán megemelem és felé legyezem. Van amikor a fejét benyomom a takaró alá.
2023. febr. 13. 13:58
 20/22 anonim ***** válasza:
Hogyan gyújtog meg a paplan alatt?
2023. febr. 14. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!