Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
nem hiszem el hogy ez nem kamu,
Meg egy idiota is tudja, hogy ilyen utan elo ut a dokihoz latleletet vetetni azt azzal a rendorsegre feljelentest tenni...
ha meg tenyleg nem Kamu akkor megerdemled amit kapsz, mert nagyon buta vagy. gondolod hogy egy meglepi pofontol megjavul, vagy inkabb visszakezbol ad egy olyat hogy a fal adja a masikat? Nos ??
El fog durvulni. Hagyd el. Nem észrevenni fogja magát, hanem úgy összever, hogy kórházban kötsz ki.
Tapasztalatból azt mondom, hogy a vér nem válik vízzé. Én nem jutottam el a házasságig egy agresszív pasival (majdnem 3 évig voltunk együtt, persze jó része is volt a kapcsolatnak), de maradandó sérüléseket szereztem tőle... nem feltűnőek, nem észrevehetőek azonnal és nem is gondolná senki róluk, hogy nem egyszerű gyerekkori bicajbaleset/konyhai baleset nyomai, de nem kell, hogy idáig eljuss. Menekülj, amíg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!