Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináltok, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok, amikor a lelketek már fizikailag fáj?

Figyelt kérdés
Elég hülyén hangzik. De tényleg így érzem. Gyerek van mellettem, nem ordíthatok. Ötlet?
2014. okt. 8. 08:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én ritkán vagyok ennyire a padlón, hogy a lelkem is fájjon, de ha éppen ilyen helyzetben vagyok, akkor nem tudom miért, de nekem a ház teljes átalakítása segít. Ilyenkor egyedül képes vagyok kitapétázni, kifesteni, ajtókat, ablakokat festeni, és olyan nagytakarítást végezni, mintha az angol királynőnél takarítanék. Hozzáteszem, hogy nem vagyok egy tisztaságmániás ember. Rend van a lakásban, de nem az a steril rend..Jó pár napig tart, és mire végzek lenyugszok, helyre jövők, és mindig jön valami jó megoldás a gondjaimra.
2014. okt. 8. 09:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Séta, rengeteg séta, Bp. központjától akár hazáig (külső kerület)
2014. okt. 8. 09:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez nem pont az a helyzet, ahol a magány segít! Nincs valaki, akivel tudnál beszélgetni?
2014. okt. 8. 09:49
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó, valóban nem az. Most keresek. Masszázst :)
2014. okt. 8. 09:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is rengeteget sétáltam, fennhangon beszélve, keresztbe-kasul a várost. Talán gyerekkel ez nehezebb... Mozgás, az sokat segít.
2014. okt. 8. 10:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Azért a kis 4 évesért kell felébredned!!!

Én is voltam már iszonyatosan padlón. Aztán lassan felkeltem. Azóta tudom, hogy milyen erős is vagyok!

A legjobbakat kívánom!

2014. okt. 8. 10:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd meg annak a kocsog férjednek, hogy nélkule még erősebb vagy.
2014. okt. 8. 12:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, már a szimpla kérdést is átéreztem azonnal. Tök egyedül vagyok a lányommal születése óta(most másfél éves), nagyon kevés pénzből élünk. De beteg legalább nem vagyok. Én voltam annyira a padlón, hogy úgy éreztem ezt már nem bírom feldolgozni, kész és tovább nincs. Pánikrohamom volt. Eltapostak, tönkretettek, a föld alá gyűrtek. (ami az én hibám is volt) Egyszer csak elkezdtem összeszedni a darabjaimat és küzdeni, napról napra és csakazértse feladni!!! Nekem az edzés segített iszonyat sokat, megtanít küzdeni. Nem úgy nézek ki mint aki másfél éve szült hanem mint egy sportoló, és most ebben nem is a külső a lényeg csakhogy érzékeltessem, ehhez mennyi erő kell. Most sem vagyok boldog de senkinek nem hagyom, hogy eltaposson!!! Se férfi se nő, senki. Ne Anyukádnál keress vigaszt. Az iszonyat erő és kitartás, akarás belülről jön, dolgozol érte minden nap. Ott a gyermeked egy remek ok hogy miért nem adhatod fel! Feladni nagyon könnyű, küzdeni és tenni sokkal nehezebb de hidd el megéri... Kívánom neked, hogy jöjjön rendbe az életed és az egészséged minél hamarabb.
2014. okt. 8. 15:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Amikor azt gondolod, hogy nincs tovább, akkor jön valami hihetetlen energia belülről, ami felkapar. Az élni akarásod sose hagyd elveszni. Ha az apja így viselkedik veled, szerinted mi lenne a gyerekkel nélküled? Fel kell ébredned a műtét után, fel kell állnod, túl kell élned ezt az időszakot és végiggondolni, hogy a férjed a jóban rosszban részt mennyire vette komolyan. Ha kell, lapátra tenni. De ne most. Most éld túl!
2014. okt. 13. 12:34
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek. Műtét megvolt, nem ébredtem fel, de addig nyomták belém a koktélokat, amíg életre keltettek. Romos pillanataimban viccesnek találom, pedig csak morbid.

Most jobb. Jogos: a gyerek. Viszont rájöttem, hogy nálunk az érem másik fele dolgozik: ő segít nekem. Adott kismalacot, mert megvéd a sírástól és hasonlók. Iszonyatos ereje és szavai vannak, pedig "csak" egy 4 éves kisgyerek.

Még mindig fáj, de már kevésbé. Új munkát vállaltam, és rögtön az elején a sarkamra álltam, amit eddig még sosem mertem. Levágattam a hajam, ennyire telt, ezt is anyu csinálta, de más most nem fér bele. A masszázs 2000-ért meglepően sokat segített.

És nem bújok anyuhoz, mert nem is lehet. Ő nem érti ezt. Ezért írtam, ide, nektek. Köszi még egyszer!

2014. okt. 26. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!