Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, amikor a lelketek már fizikailag fáj?
Azért a kis 4 évesért kell felébredned!!!
Én is voltam már iszonyatosan padlón. Aztán lassan felkeltem. Azóta tudom, hogy milyen erős is vagyok!
A legjobbakat kívánom!
Köszönöm nektek. Műtét megvolt, nem ébredtem fel, de addig nyomták belém a koktélokat, amíg életre keltettek. Romos pillanataimban viccesnek találom, pedig csak morbid.
Most jobb. Jogos: a gyerek. Viszont rájöttem, hogy nálunk az érem másik fele dolgozik: ő segít nekem. Adott kismalacot, mert megvéd a sírástól és hasonlók. Iszonyatos ereje és szavai vannak, pedig "csak" egy 4 éves kisgyerek.
Még mindig fáj, de már kevésbé. Új munkát vállaltam, és rögtön az elején a sarkamra álltam, amit eddig még sosem mertem. Levágattam a hajam, ennyire telt, ezt is anyu csinálta, de más most nem fér bele. A masszázs 2000-ért meglepően sokat segített.
És nem bújok anyuhoz, mert nem is lehet. Ő nem érti ezt. Ezért írtam, ide, nektek. Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!