Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, amikor a lelketek már fizikailag fáj?
Figyelt kérdés
Elég hülyén hangzik. De tényleg így érzem. Gyerek van mellettem, nem ordíthatok. Ötlet?2014. okt. 8. 08:59
1/20 anonim válasza:
Kimegyek a "pusztába" és ordítok egy nagyot. Püfölöm a legnagyobb párnát teljes erővel. De volt olyan is, hogy falhoz csapkodtam a tányérokat. Inkább az vesszen, minthogy én bekerüljek a pszichiátriára. (Amúgy békés természet vagyok :))
Egy a lényeg, befelé nyelni nem szabad.
2/20 A kérdező kommentje:
Köszi, a püfölés jó ötlet, a gyereknek meg játék lesz.
2014. okt. 8. 09:06
3/20 anonim válasza:
séta...vagy torna....menni, menni, menni....
4/20 anonim válasza:
Először azt írtam volna,hogy idd le magad...de ha gyerek van akkor sport!Tornázz egy félórát!
6/20 A kérdező kommentje:
lusta vagyok. de ma elmegyek spinningre, amint lesz kire hagyni a beteg gyereket. biztos van könnyebb megoldás is, csak az ember már a fától nem látja az erdőt.
2014. okt. 8. 09:21
7/20 anonim válasza:
Nekem is segít a sok séta, gyaloglás, ha fizikailag elfáradok.
8/20 anonim válasza:
Mi a baj? Öntsd ki a lelked könnyebb lesz kicsit.
9/20 anonim válasza:
Nekem is az szokott segíteni ha fizikailag elfáradok. Általában futni szoktam.
10/20 A kérdező kommentje:
szerintem csak minden összejött. jövő héten műtenek másodszor rákkal, gyerekkel épp egyedül maradtam egy hónapja (4éves), férjemnek más nő fontosabb a családnál, anyám szerint hisztizek (amit már én is elhiszek), de valóban mindenem fáj.
azt kértem az orvostól, hogy ne ébredjek fel. nem vagyok normális. tuti.
2014. okt. 8. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!