Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt valaki aki fiatalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt valaki aki fiatalon ment férjhez?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor elmesélnétek a történeteket, mit szóltak a szülők, hány évesen mentetek férjez/nősültetek meg, milyen a jelenlegi kapcsolatotok, hány évesek vagytok most? :)

2014. okt. 7. 23:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Mégis melyik országban utolsó?

1952 ben már 100% de úgy tudom előtte is törvény volt, hogy 16-tól lehet házasodni, de qkkor is gyámhatósági engedéllyel...

( nagyszüleim 60ban várták, hogy nagyapám 18legyen, és elindíthassák az engedélyeztetést... Mert a nagyanyám csak16 volt, de két 18 alattit akkor sem adtak össze)

2014. okt. 8. 08:34
 22/32 anonim ***** válasza:
57%

először 21 évesen,két év múlva elváltunk

másodjára 30 évesen,van egy öt éves fiúnk,36 éves vagyok

a szülők elfogadták az első férjemet.igazából azért házasodtunk össze,mert az összeköltözést nem támogaták.Utólag ők is rájöttek,hogy jobb lett volna csak összeköltözni.de amúgy nem bántam meg,sokat tanultam abból a kapcsolatból

én érett voltam,az első férjem nem egy házassághoz

ő tavaly nősült újra egyébként 38 évesen,gyereke még nincs

2014. okt. 8. 08:36
 23/32 anonim ***** válasza:
57%
19 évesen hozzámentem most 21 leszek, Ő akkor 23 volt a szüleink örültek az én családom legalább is és nagyon jól vagyunk imádjuk egymást :)
2014. okt. 8. 08:41
 24/32 anonim ***** válasza:
57%
Mi ugyan nem házasodtunk hamar,de 17 évesen jöttünk össze, 19 évesen összeköltöztünk és idén 24 évesen házasodtunk. Semmi nem változott azóta, szóval haladunk tovább :)
2014. okt. 8. 09:03
 25/32 anonim ***** válasza:
79%
Én is 17 voltam, amikor összejöttünk (ő 19) és 24, amikor összeházasodtunk. Jó döntés volt!
2014. okt. 8. 09:45
 26/32 anonim ***** válasza:
30%
A szüleim. Anyu 16 éves volt amikor hozzáment apuhoz, apu akkor 21. 19 éves volt amikor az első gyerek (nővérem) megszületett, tehát nem azért házasodtak össze, mert becsúszott volna a gyerek. A mai napig együtt vannak, anyu 48 éves, apu 53. 32 éve házasok. :) Anyu szülei nem örültek, de nem tiltották, bár ki tudja, hogy mi volt anno, nyilván nem mesélnék el, ha mondjuk 1 évet nem beszéltek volna utána..ezt már sosem fogom megtudni, mert azóta anyu szülei meghaltak. De a lényeg, hogy azóta is boldogok, és jól megvannak együtt. :)
2014. okt. 8. 09:51
 27/32 A kérdező kommentje:

Micsoda történetek.. :)

Én 16 évesen jöttem össze barátommal,most 19 vagyok,ő 23 és az összeköltözést tervezzük :)

2014. okt. 8. 10:10
 28/32 anonim ***** válasza:
57%
Lakva ismerszik meg az ember :) Költözzetek össze, a házasság még várhat. Nem tudom, mennyire érdemes ilyenkor azon gondolkodni, hogy mi lesz, ha mégsem jön össze, vagy keresni a negatívumokat, hogy mi is a nem jó, mert az csak megmérgezi a kapcsolatot. Tökéletes és idilli nem lesz soha. Az "ördög" meg akkor jön ki az emberből, ha gond van (kicsi baba, megélhetési gond vagy túl sok munka). Akkor pedig inkább a probléma megoldásán kell dolgozni, nem egymást hibáztatni és ölni.
2014. okt. 8. 13:18
 29/32 anonim ***** válasza:
7%

"Én 16 évesen jöttem össze barátommal,most 19 vagyok,ő 23 és az összeköltözést tervezzük :)"

A válást a gyerek előttre vagy utánra tervezitek?

2014. okt. 8. 14:21
 30/32 A kérdező kommentje:

most nem rosszból, de miért mondod ezt?

Összeköltözés még nem elkötelezés! Megtudjuk milyen egymás mellett élni, ha nem megy véget vetünk neki.. :)

Nem értem miért vagy ilyen negativ.

2014. okt. 8. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!