Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki aki fiatalon ment férjhez?
Mégis melyik országban utolsó?
1952 ben már 100% de úgy tudom előtte is törvény volt, hogy 16-tól lehet házasodni, de qkkor is gyámhatósági engedéllyel...
( nagyszüleim 60ban várták, hogy nagyapám 18legyen, és elindíthassák az engedélyeztetést... Mert a nagyanyám csak16 volt, de két 18 alattit akkor sem adtak össze)
először 21 évesen,két év múlva elváltunk
másodjára 30 évesen,van egy öt éves fiúnk,36 éves vagyok
a szülők elfogadták az első férjemet.igazából azért házasodtunk össze,mert az összeköltözést nem támogaták.Utólag ők is rájöttek,hogy jobb lett volna csak összeköltözni.de amúgy nem bántam meg,sokat tanultam abból a kapcsolatból
én érett voltam,az első férjem nem egy házassághoz
ő tavaly nősült újra egyébként 38 évesen,gyereke még nincs
Micsoda történetek.. :)
Én 16 évesen jöttem össze barátommal,most 19 vagyok,ő 23 és az összeköltözést tervezzük :)
"Én 16 évesen jöttem össze barátommal,most 19 vagyok,ő 23 és az összeköltözést tervezzük :)"
A válást a gyerek előttre vagy utánra tervezitek?
most nem rosszból, de miért mondod ezt?
Összeköltözés még nem elkötelezés! Megtudjuk milyen egymás mellett élni, ha nem megy véget vetünk neki.. :)
Nem értem miért vagy ilyen negativ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!