Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki aki fiatalon ment férjhez?
Fiatal voltam,menekültem otthonrol,csak sodrodtam az arral-3-as voltam.
2014. okt. 7. 23:51
Mi számít fiatalnak? Én 22 voltam és a szüleim örültek, annyi volt a kikötés, hogy előbb legyen meg a diploma. Életem első és egyetlen szerelme volt és ma is az. Ennek több mint 15 éve és semmit sem bántam meg, boldog vagyok vele.
2014. okt. 8. 00:20
20 évesen költöztünk össze, ő akkor 31 volt. Anyunak nemigen tetszett, de nem mert szólni. 2 év múlva összeházasodtunk. 4 gyermekünk van. Volt a házasságunkban egy borzalmas hullámvölgy, de sikerült újra egymásra találnunk, újra szeretni egymást, és megbecsülni egymást.
Amikor nem voltunk jóban, óriási hibának tartottam a házasságunkat. Aztán rájöttem, gogy nem véletlen volt, és nagyon összetartozunk, de akkor még mindig csak valami "keresztnek" gondoltam, amit a sors miatt cipelni kell. Aztán segített valaki, hogy hogy lehet ez jó, mit vár tőlem a párom, mivel segíthetnék neki (nem valami szolgalétre gondolok, csak hogy hogyan tudom kifejezni azt, hogy én szeretem) És ettől ő is megváltozott. És ez már remélem kitart végig :) Bár most a munkábaállás miatt lesz egy nagy próbatétel megint.
2014. okt. 8. 00:21
14/32 anonim válasza:
Hat en 14 evesen jottem oszze vele 16evesen osze koltosztunk ra egy evre teherbe estem szulok nem orultek egyertelmuen! 18 evesen volt egy pojas babam hiba volt!!!! Mar mint nem a baba nem az oszzekoltozes ha nem az idozites ra ertem volna but a voltam de azert szeretem oket a paromat is aki 7evel idosebb :D a kisfiamat imadom de neki is jobb lett volna ha nem ien fiatalon hozom vilagra meg csak 20 eves vagyok nem tudok se dolgozni se tanulni tolle meg!! ha visza forgathatnam az idot jobban oda figyelnek ! Nem mentem volna hozza ien hamar es varnak a babaval!
2014. okt. 8. 01:32
15 éves voltam, mikor összeköltöztünk, alapból a körülmények nem hagytak más lehetőséget (családi agresszió). Mindezek mellett nem bántam. Zűrös időszak volt, de még 6 év után is jól vagyunk. A család (közeli és távoli) szemében gonosz szemét vagyok, maga a megtestesült antikrisztus, hogy mertem véget vetni a folyamatos terrornak, így nem is érdekel a véleményük. Mai napig imádom páromat. :)
Nagyban dolgozunk a karrierálmainkért, újra tanulunk, nekünk ebből áll az élet, nem a gyerekcsinálásból, ahogy ezt elvárta a környezet, amíg le nem lőttük őket.
2014. okt. 8. 04:44
21 vtam amikor összejöttünk, 22 amikor költöztünk, 26 amikor házasodtunk, most 28 leszek..
Alapvetően semmit nem változtt a kapcsolatunk, érettebbek lettünk, nagyon aktuális kérdéssé vát a gyerekvállalás..nagyon sok tervúnk van az elkövetkezendő 1-2-5-8 évre
Én már szinte későnek éreztem a házasságunkat 26-27 éves kor koránnak számít(? az első miatt mertem én is írni)
A szülők már várták nagyon, anyu sztem jobban, mint én... Apu..őneki a pici lánya voltam, még így is sokkolta, anyósomék pedig 3 éve nyúznak a gyerek témával, így házassaggal is, mert tudták hogy mi előtte nem szeretnénk..( de ők éppen 10 évvel idősebbek, mint az én szüleim)
2014. okt. 8. 07:15
Eloszor 23 evesen mentem ferjhez,masodszorra 28 evesen ami meg tart,de velhoteleg valunk:-)))
2014. okt. 8. 07:44
18 évesen jöttünk össze, 21 évesen összeköltöztünk 24 évesen esküvő. Ő 4 évvel idősebb. A szüleim nem örültek, nagyon különbözőek vagyunk, édesanyám még az esküvő napján is sírva kért hogy ne tegyem, de beletörődtek és elfogadták, támogattak minket anyagilag is. 30 évesen egyszerűen megvilágosodtam, és nem értettem, hogy ezt mégis hogy gondoltam. Lemondtam mindenről amit szerettem volna (karrier, olyan lakás amire vágytam), mert Ő más beállítottságú, mást akart. (eléggé konzervatív). Most vagyok 32 éves, 2 éve tart a válási huzavona, teljesen ki akar csinálni mert el mertem hagyni, azóta asztmás lettem, kész idegroncs vagyok. Van egy 5 éves kislányunk.
2014. okt. 8. 08:09
Egy ismerősöm 14 évesen férjhez ment,20 évesen szült.Azóta megcsalta a férjét,összejött a szeretőjével,azt is megcsalta,a pasival összejött,most őt is csalja...Ami szép az egészben,a lánya ebben nőtt fel és ugyanolyan r*banc mint az anyja!
2014. okt. 8. 08:23
19voltam amikor fdrjhez mentem, jott a baba. Megbantam. Most gondolkodom, 22 evesen , hogy mennyi mindent csinalhatnek es ismerkedhetnek! Nem lenne rossz a hazassagom ha nem inna es nem veszekednenk, de ezen mar nem lehet segiteni. Szoval en mindenkinek azt ajanlom, gondolja meg jol! Egy elet van es gyerek utan nehez a valas. De ez nem mindenkinel ilyen, van akinel osszejon. De sajnos az enym borzalo
2014. okt. 8. 08:33
Kapcsolódó kérdések: