Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki fiatalon ment férjhez....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki fiatalon ment férjhez. Nem bántad meg? Még mindig tart? Milyen a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 09:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Mi a fiatal?
2014. márc. 20. 09:18
 2/16 anonim ***** válasza:
62%

Én 19 évesen mentem férjhez, Ő 30 éves volt akkor. Nem bántam meg, menekültem otthonról, úgy éreztem szerelmes vagyok, biztonságot és nyugalmat adott nekem. 21 éves koromra /mindig fiatalon szerettem volna szülni, nálunk ez volt a normális/ 2 kisfiunkat nevelgettük.

Építkeztünk igaz segítséggel, de így is nehéz volt. 10 évig tartott a házasságunk, aztán vége lett. Elhidegültünk egymástól, a korkülönbség talán akkorra lett számunkra elviselhetetlen. Azóta egyáltalán nem találjuk a hangot, de akkor se bántam meg. Akkor annak így kellett lennie. Ha újra kezdeném, és tudnám hogy mi lesz, akkor is így döntenék.

2014. márc. 20. 09:27
 3/16 anonim ***** válasza:
61%
Mi számít fiatalnak? Én 23évesen mentem férjhez, azóta is tart (4 éve), van közös lakásunk, és gyermekünk is!
2014. márc. 20. 09:29
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
én 19 éves voltam, a férjem 24. 18 éves hàzasok leszünk àprilisban. Nem becsúszott baba miatt házasodtunk. Nem bántam neg.
2014. márc. 20. 09:29
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
19 éves voltam mikor hozzámentem az akkor 21 éves férjemhez, ennek már 16 éve lesz májusban, 4 gyermekünk van. Nem bántam meg!
2014. márc. 20. 09:38
 6/16 anonim ***** válasza:
67%
Elöljáróban annyit, hogy ez nem hinném, hogy a koron múlik, hogy mennyire lesz sikeres egy házasság. Mint látható, van aki fiatalon ment férjhez, de még mindig tart, van, akinek már nem. Én az utóbbiba tartozom, én 20 éves voltam, amikor először férjhez mentem, 10 évet éltünk együtt, de már kb. 5-6 évtől megromlott a kapcsolat. A második férjemmel 32 évesen ismerkedtem meg, azóta együtt vagyunk, most vagyok 39 éves.
2014. márc. 20. 09:58
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
20 évesen mentem férjhez, 23 éve lesz áprilisban.
2014. márc. 20. 10:02
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
23 évesen mentem férjhez, ő akkor volt 26. Ennek 10éve, 1 gyermeket nevelünk, köszönjük, jól vagyunk. Igaz, amit előttem írtak, hogy nem a kor számít. Egyik ismerősöm 24volt, mikor elöször férjhez ment, rá egy évre elvált. Másik ismerősöm először 20évesen, másodjára 30évesen ment férjhez, 3 év múlva elvált. A szomszédom pedig 21volt, akkor kötöttek házasságot, amikor mi, jó régen, és nagyon jól elvannak...
2014. márc. 20. 10:11
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
23 évesen mentem hozzá az akkor 22 éves paromhoz 3,5 év ismeretség és 3 év együttélés után. szinte senki nem hitt a hazassagunkban akkor a kornyezetunkben, mi azóta 4 gyereket nevelunk és a kapcsolatunk erősebb mint valaha. nem csinálnám mashogy de nem az eletkorunkon múlt. 10 éve vagyunk házasok.
2014. márc. 20. 10:15
 10/16 anonim ***** válasza:
63%

Nekem idén nyàron lesz az esküvőm,úgyhogy még nem tudok nyilatkozni.:) 25 évesen fogok férjhez menni,pàrom 26.

Viszont pàrom szülei màr 33 éve boldog hàzassàgban élnek,anyukàja 19 volt, apukàja pedig 24. Még mindig aranyosak együtt és làtszik rajtuk,hogy boldogok.

Mi is ilyet szeretnénk a pàrommal. :)

Az én szüleim pedig 24 és 23 éveseek voltak és 17 év utàn elvàltak.

2014. márc. 20. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!