Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Aki fiatalon ment férjhez....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki fiatalon ment férjhez. Nem bántad meg? Még mindig tart? Milyen a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 09:05
1 2
 11/16 Tubarózsa ***** válasza:
91%

Szia!

Én 21 voltam mikor férjhez mentem. Idén leszek 24.

Tavaly nyáron volt egy rossz időszakunk, majdnem váltunk, de sikerült megoldani, erősebb/jobb a kapcsolatunk. Jelenleg baba projecten vagyunk.

Nem bántam meg, hogy fiatalon mentem férjhez. Ha az időt vissza lehetne tekerni van egy két dolog amit nem v máshogy csináltam volna, de az esküvöt nem bántam meg. :)

2014. márc. 20. 11:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Nos én 17 évesen ismertem meg a férjemet és 20 éves koromban házasodtunk össze a férjemmel,õ 24 éves volt.Született 2 gyermekünk.Csak is a családomnak éltem, nem bántam meg, imádom a gyerekeimet, de azt érzem, hogy nem éltem ki az álmaimat, egyáltalán nem szórakoztam.

Sokszor azt érzem, hogy szeretnék tombolni, de még most sem teszem.

Osszel leszünk 35 éves házasok.

2014. márc. 20. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:
91%
19 évesek voltunk. Van 3 gyerekünk. 16 éves házasok vagyunk és még mindig boldogok vagyunk. Örülök, hogy nem engedtem el ezt a szerelmet, csodás életünk van.
2014. márc. 20. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi számít fiatalnak..bár a mai világban talán. Legalábbis megkaptam párszor hogy ilyen fiatalon házasodtam...Én 25 évesen mentem férjhez. A férjem akkor tényleg fiatal volt:) 22 éves.

Nem bántuk meg. Boldogok vagyunk. Egyébként nem volt olyan régen. Júniusban töltjük a 4 éves kapcsolatot és 2,5 éves házasságot.

Nem vágytam a szinglis diszkólátogatós bulizós sok 100 szexpartneres kiéljük magunkat című életre...ez szánalmas. Sokkal boldogabb vagyok amióta megtaláltam a lelki társam, azt az egy férfit akibe szerelmes vagyok:) Mi együtt alkotunk egy egészet:)

A férjem is ilyen. Soha nem volt célja minél több nőt ágyba vinni...neki ez nem dicsőség. Nem is képes szexre érzelmek nélkül. Számára az a nagy dolog, hogy megtalálta a szerelmet és meg is tudja tartani, mert nem kényelmesedik bele, ugyanúgy törődik velem évek múltával is.

2014. márc. 20. 16:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem vagyok házas, de a családban több dologra is van példa.

Pl nagymamám 22 évesen ment férjhez, ez akkoriban már "vénlány" kornak számított, ráadásul úgy, hogy kb 1 hónapja ismerte a papát, de hozzáment és megszerette, amolyan sírig tartó szerelem volt az övék.

A testvére 16 évesen már házasodott és 20 éves korára már 3 gyereke volt, a férje verte, de együtt maradtak. Régebben nem volt ennyi válás, hogy még a "fingra" is szétmentek, inkább összeszorított foggal tűrtek az asszonyok, és leéltek így egy életet.

Anyukám 20 évesen házasodott, az akkor 27 éves apámmal és már 26 éve együtt vannak szeretetben.

Mellesleg itt a gyakorin, ha megfigyeled nagyon sokan pár év házasság után panaszkodnak és szétmennek és nagyon sok köztük a fiatal.

Én azt mondom, ha az ember késznek érzi a kapcsolatát, akkor vágjon bele, de csak akkor, ha már laktak együtt és a rózsaszín köd is felszállt már.

2014. márc. 20. 16:54
 16/16 anonim ***** válasza:

16 éves korom óta ismerem és 6 év után mentem hozzá, majdnem 22 évesen.

Azóta már született egy kisfiúnk és boldogok vagyunk együtt.

25/N, a párom idősebb

2014. márc. 20. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!