Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te kiteregeted a családi szennyest?
"Azért szeretem anyukámmal megbeszelni, mert nem elfogult, és nem részrehajló, siman megmondja, ha én vagyok / voltam a hülye...és sosem el vissza vele, nem mutatja a férjemnek, ha tud valami konfliktusunkról"
És honnan tudod, hogy belülről mit gondol a férjedről, mégha nem is mutatja ki?
Nem.
Egyrészt nem vagyok olyan viszonyban a családommal, hogy beszámoljak.
Másrészt őket nem érdekli, max csak az, hogy ugye megvert e már a férjem mert ha megtette biztos megérdemeltem, és mikor hagy már el másért, mert azt is megérdemelném.
Harmadrészt nem volt olyan probléma amit ne tudtunk volna ketten, normálisan megbeszélni a férjemmel. Nem durcizva, elvonulva, máshol töltve az éjszakát stb.. ilyen soha nem volt és nem is lesz.
Negyedrészt pedig hiába lenne bármi a veszekedés tárgya, anyámék szerint úgyis mindig mindenért én lennék a hibás....tehát értelmetlen lenne tanácsot kérnem.
Vannak haverjaim de annyira egyikben sem bízom meg, hogy magánéleti dolgokat megbeszéljek. A mi házasságunk nem tartozik másokra.
Nem vagyok kitárulközós, közlékeny fajta,sőt.De életem, házasságom 1-2 fájóbb, fontosabb részét elmondtam anyukámnak, testvéremnek ,noha túl bizalmas azért velük se vagyok.
Annyira fájt, hogy nem érdekelt,megutálják e miatta a férjemet.Viszont a férjem anyjának, és testvéreinek ezt nem mondtam el(szerintem ő maga se dicsekedett el vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!