Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te kiteregeted a családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te kiteregeted a családi szennyest?

Figyelt kérdés
Ha összevesztél a férjeddel/feleségeddel, elmondod a szüleidnek, testvérednek?
2014. okt. 7. 11:27
1 2 3
 11/30 zabmester ***** válasza:
61%
Igen, ezen már én is gondolkodtam, nem csak nők esetében, hanem férfiakéban is sokszor, hogy valamin összebalhéztak, és akkor az egyik fogja magát, és átmegy a szüleihez aludni. Na most, szerintem nyilván megkérdezik, hogy miért náluk tölti az éjszakát, akkor meg csak elmondja, hogy mi történt otthon. Aztán másnap kibékülnek, de addigra már olyan embereket is bevontak a veszekedésükbe, akiknek nincs hozzá közük, és a probléma megoldásánál sem voltak jelen, így a szülőknek csak a feszültséget adták át, de a megoldást nem.
2014. okt. 7. 12:42
 12/30 anonim ***** válasza:
87%

Szüleimnek, testvéremnek nem, de a barátnőmnek igen.

Simán megmondja, ha én voltam a hunyó, elvégre egy kívülálló reálisabban látja.

Nem jellemző, hogy mindig nekem ad igazat, néha igazán libának nevez, és utólag visszagondolva, igaza is van.

2014. okt. 7. 12:56
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
Én a legjobb barátnőmmel szoktam, aki elég józan, őszinte és kritikus. Szeretem tudni, hogy jól látok-e olykor vagy túlzok. Szerintem ez jó nekem, a házasságnak.
2014. okt. 7. 12:57
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem vita és vita (vagy inkább veszekedés) között különbséget lehet tenni. A "miért hagyod felhajtva a wc deszkát" típusú vitatkozásokat oldja meg minden pár négyszemközt, de ha nagyobb horderejű, akkor szerintem nincs kivetnivaló abban, ha a hozzá közel állókkal megosztja a problémáit az illető. Nyilván nem kiteregetni mindenkinek, de pl. én a szüleimmel megosztanám, ha nagy problémánk lenne, mert lehet, hogy ők látnak olyat, amit én nem például. De ettől még nem érzem úgy, hogy kiteregetem a szennyest.
2014. okt. 7. 13:06
 15/30 anonim ***** válasza:
54%
Csak a legjobb barátnőmmel beszélünk meg ilyesmit. Néha ki kell magából beszélnie az embernek. De ettől nem utáljuk meg egymás párját, megoldáskeresés és lélekkönnyítés okán beszéljük meg, nem a kiteregetés és utálkozás miatt. Ha az ember kimondja hangosan, sokszor magától rájön dolgokra.
2014. okt. 7. 13:29
 16/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2014. okt. 7. 14:15
 17/30 A kérdező kommentje:
Én valahogy árulásnak érezném, ha a házasságunk problémáit olyannak elmesélném, aki ismeri a férjem. Mert itt, ahol nem tud senki semmit a másikról, még elmondom, ha valamiben tanácsot kérnék, de olyannak, aki ismeri a férjem, annak panaszkodjak RÓLA, az szerintem árulás.
2014. okt. 7. 14:29
 18/30 anonim ***** válasza:
Azért szeretem anyukámmal megbeszelni, mert nem elfogult, és nem részrehajló, siman megmondja, ha én vagyok / voltam a hülye...és sosem el vissza vele, nem mutatja a férjemnek, ha tud valami konfliktusunkról, , plusz a férjemet nem zavarja, ez a legfontosabb
2014. okt. 7. 14:32
 19/30 anonim ***** válasza:

Soha.

Bár ennek több oka van. Oké, a legfőbb az, hogy se testvérem, se szüleim, de amikor még élt az édesanyám, akkor sem érdekelte a lelki-érzelmi életem (nem volt az a típus, no), plusz eleve negatívan állt a páromhoz, bár az szegény az égvilágon semmit nem tett, csak egyszer megjelent a háznál piros hajjal. Az nem tudom, mekkora baj :)

A másik ok, hogy a legkomolyabb típusú összeveszés és kibékülés között 5-30 perc telik el nálunk (a 30-hoz az kell, hogy szundítsak egyet), nem vagyunk képesek ilyen helyzetet fenntartani, inkább csak apró negatív fellobbanások történnek. Mivel a kapcsolatunk alapjai rendben vannak, személyiségünk jobbára kompatibilis, nehéz durva helyzeteket összehozni.

De amúgyis az a véleményem, hogy ez csak ránk tartozik, más úgyse lát bele, tanácsot pedig csak magamtól szoktam elfogadni (betartani már nem feltétlenül, még ahhoz is túl önfejű vagyok)...

De bizonyára van, akinek jót tesz egy bölcsebb közeli hozzátartozó tanácsa. Viszont akkor nagyon megértőnek kell lennie az adott személynek, hallottam én már olyat, hogy az adott ember rég megbocsátott és elfeledett mindent, de az anyja még javában utálta a másik felet... Veszélyes lehet másokat bevonni.

2014. okt. 7. 14:33
 20/30 anonim ***** válasza:
75%
19. voltam. Ami kimaradt, az a másik oldalról a dolog. Én nagyon, nagyon meg lennék sértve, ha a párom fecsegne a dolgaimról, bárkiről is legyen szó. De ilyesmi neki eszébe sem jut, éppúgy, mint nekem. Ezek a veszekedés-részletek olyanok, mint a szexuális élet, arról sem árulunk el semmit másoknak, személytelenül a Neten sem.
2014. okt. 7. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!