Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te kiteregeted a családi szennyest?
Figyelt kérdés
Ha összevesztél a férjeddel/feleségeddel, elmondod a szüleidnek, testvérednek?2014. okt. 7. 11:27
1/30 anonim válasza:
Nem, de a testvérem állandóan elmondja nekem.
2/30 anonim válasza:
Nem, soha, senkinek. 18 éves házasok vagyunk. Senkire nem tartoznak a gondjaink.
3/30 anonim válasza:
ha tanácsra van szükségem, akkor az anyukámmal megbeszélem...de ne érzem szennyesteregetésnek
4/30 anonim válasza:
Igen megbeszelem anyuval es a barataimmal:-)))
5/30 anonim válasza:
Az első házasságom azért is ment tönkre mert senkinek nem engedte meg a feleségem, hogy elmondjuk...Most meg az élettársamnál minden ok, nincs mit megbeszélni senkivel :-)
6/30 zabmester válasza:
Nem szaladok a szüleimhez panaszkodni - értem ez alatt azt, hogy egy sima összezördülést még nem mondok el a szüleimnek, hiszen ez magánügyünk, nekem sem esne jól, ha a párom elmondaná az ő szüleinek, testvéreinek -, de ha valami igazán nagy gond lenne, azt természetesen elmondanám.
7/30 anonim válasza:
Nem szoktunk akkorát veszekedni, hogy máshoz kelljen fordulnom segítségért. Amikor komoly kapcsolatom véget ért, és már lehetett látni, hogy ebből semmi nem lesz, akkor igen, elmondtam, hogy készülődik a vége.
8/30 anonim válasza:
Fűnek, fának nem. De ha nagy problémáim lennének, akkor a szüleimnek elmondanám, már csak azért is, hogy tanácsot kérjek vagy lássam, hogy én jól gondolom-e vagy helytelenül.
9/30 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom, hogy a házasságunk csak kettőnk ügye, és ha valamin vitázunk, akkor sem mesélem el senkinek. Hány olyan topicot olvasni, hogy elmeséli a lány otthon, hogy összevesztek a férjével, és a szülei kezdik megutálni.
2014. okt. 7. 12:35
10/30 anonim válasza:
Legjobb baratnőmmel kölcsönösen panaszkodunk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!