Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Lennél -né a vőlegényed kedvéért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél -né a vőlegényed kedvéért?

Figyelt kérdés

Nagyon gondolkodtam, hogyan vegyem fel jövőre a nevem, de egyre inkább a kötőjeles verzió tűnik hozzám közelebb állóhoz(22 vagyok)

Amikor a vőlegényemnek elmeséltem, hogy úgy néz ki megálmodtam, akkor azt mondta, nem örülne ha így venném fel, mert az már egy lépés afelé hogy fel sem akarom venni.Pedig az semmiképp nem is jött szóba részemről. Szeretné ha az ő neve+né és az mögött a saját nevem lenne.

Véger-Hirt Lili / Végerné Hirt Lili

(Term. más nevekkel)

Egyébként, nem szokott semmibe beleszólni, de eléggé meglepett a kérése.

2014. okt. 6. 14:40
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
*rám
2014. okt. 7. 08:18
 32/33 A kérdező kommentje:
Amúgy ez vicces, hogy a példán felhozott Végerné Hirt Lili jobban tetszik így -né-sen, mint a saját nevem, pedig ugyanazok a hangzók:)
2014. okt. 7. 08:19
 33/33 anonim ***** válasza:
Kicsit off, én tanárnőknél nem értettem soha, mit variálnak. Zsuzsa nénit keresem a tanáriban. Milyen Zsuzsa? Horváth Zsuzsa. Mit tanít? Matekot. Ja, az a Kovács Józsefné lesz.
2014. okt. 7. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!