Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt gyk-ra sok olyan ember ír, aki az anyaságot semmire nem tartja, nem becsüli?
# 19/20
Miért menne olyanba bele, amiből akár a félrelépő fél jobban jönne ki. Nem kell álszenteskedni. Nem a nő pénzét sajnálja a nőtől hanem a sajátját. Nő amit hozz a házasságba arra ugyan úgy nem tart igényt a másik,igen aláírnám fordítva is azt, amit én "elvárok".
Utolsó apa is mehet gyed-re,akár fél egyéves gyerekkel is.
Illegálisan magas a munkaideje, és épphogy arra elég a pénz, hogy kisfiával éhen ne haljanak, de vagy egy éve nem talál jobbat.
Amíg lesz olyan aki feketén elvállalja nem is várjunk változást. Persze értem hogy kell a pénz.
"Miért menne olyanba bele, amiből akár a félrelépő fél jobban jönne ki. Nem kell álszenteskedni. Nem a nő pénzét sajnálja a nőtől hanem a sajátját."
Nem, baromira nem arról volt szó, hogy a sajátját sajnálja, hanem hogy járjon neki alapból kevesebb, mert otthon van a gyerekkel pár évig. És ha neki ez nem tetszik, akkor ő szemét r*banc, amiért már a váláson gondolkodik. Miért, a pasi min gondolkodik, amikor előáll egy szerződéssel, hogy válásnál márpedig neki jár a több? És ha aláírja a nő akkor szerinted a pasi már nem is csalhatja meg?
Az mennyiben más, ha a férfi megy gyedre?
Nem akad meg neki a karrierje.
Én nem becsülöm le az anyaságot, mert nekem is van anyám. Ellenben a te írásod is nagyon jól rámutat, miért van a nőkben ellenérzés a gyesen üldögélőkkel szemben.
"a karrierem is azért torpant meg, mert én vagyok itthon a gyerekekkel". Mert nyilván ezt csak a nő teheti meg.
"tudja, hogy bármikor tudnék annyit keresni, mint ő" de nem teszed.
"dehát két fél közül egynek csak kell a gyerekekkel foglalkozni" és az az egy mindig a nő.
"Valakinek vissza kell venni", de ez a valaki soha nem a férj.
"Miért lenne ezért egy nő kevesebb, járna egy nőnek kevesebb, vagy miért értéktelenebb ez?" Nem értéktelenebb, de piszkosul rontja a nők elhelyezkedési esélyeit minden olyan nő, aki erősíti a sztereotípiát, hogy kizárólag mi eshetünk ki a munkából évekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!