Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz le ilyen durván?
A vőlegényem lenéz.Egy évig nem volt munkája, tök büszke volt arra, hogy ő kap munkanélküli segélyt, én nem (külföld). Én már jó ideje munkát keresek, a nyilvános WC karbantartótól kezdve a takarítóig. Mikor mondtam, hogy megpróbálnám a McDonald´s-ban is, hátha, erre megkaptam, hogy hamarabb lesz ő államelnök, mint én normális állást kapok. Mikor elleneztem, megkaptam, hogy "Pofa be!".
Soha korábban ezt nem csinálta, ma kezdte.
Mi történhetett?
Először fordult elő hogy ezt megengedte magának, soha korábban.
Dehogynincs, amugy semmi baj nincs köztünk
Ne lodits gondolkodj mi nem jo koztetek.
Ha egy ferfi szeret az nem nez le soha sot felnez rad
Büszke volt a munkanélküli segélyre? Mégis miért?
Téged sokra tart az alapján amit leírsz...
Remélhetőleg nem akarsz hozzámenni, inkább kidobod.
Kár ilyen embert mentegetned, magadat csapod be, nem a válaszolókat.
Nem vettek fel végül is a McDonald' s-ba?
Melyik országban éltek?
Ha jót akarsz magadnak, kidobod ezt az embert.
Büszke lehet magára az az ember aki még külföldön is a segélyre van berendezkedve!
Te meg a budit súrolnád helyette?
Mielőtt találsz egy rendes állás - mert ettől fél a vőlegény - keress egy lakótársad helyette. Ő nem a te embered.
Azért is menj a MC Donaldsba dolgozni!
nem lesz ugyan leányálom, de adidg sem kell ilyen mebrrel lenni
a későbbiekben meg vigyázz le ne építse az önbizémad, mert sok kicsi ilyennel tropa leszel a végén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!