Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok mar olyanrol hogy szules utan szetment a par hazassaga?
Ez nem most tortent. De a kerdesedre is valaszolok, igen nagyon boldog feleseg es edesanya vagyok 3 gyermekem szuletett. A szulesnel a masodik ferjem sem volt bent ( en nem szerettem volna), de meg vajudtam bent volt sokat segitett es mikor mar ugy ereztem hogy itt az ido megkertem menjen ki, es kepzelt a folyoson vart ahol meg tv sem volt (en meg nyugottan tudtam szulni mert tudtam ott var rank!
Nekem ez fontos volt, ez vagyok en!
Ha egy ilyen fontos alkalommal nem lehet számítani a férjre akkor mégis mikor lehet?
Egyébként én 1 olyan házasságot ismerek amiben a gyerek születése után napokkal a férj lelépett egy másik nővel. Még csak pár hónapja voltak házasok.
Illetve a volt osztálytársamnak (pasi) van egy kisfia. Még nincs 1 éves a gyerek, de már szakított a barátnőjével....Szörnyű..:(
Behatóbban nem ismerem a részleteket, csak azt tudom, hogy a gyerekvállalás után feltűnően hamar szétment mindkét pár.
Az a baj, hogy manapság a csapból is szex folyik. Nem vagyok bigott sem öreg, de már engem is idegesít.
Régen férfi és nő szexet csak házasságon belül kapott. Ergo, fel sem merült, hogy kevés lenne a szex, mert ha így is volt mondjuk, akkor is házasságon beül maradva nagyobb eséllyel volt lehetőségük szexhez jutni, mint máshol.
Régen a szex "ajándék" volt, ritkaság és értékes. Mert udvarolni kellett meg házasodni meg minden. Meg nagy eséllyel gyerek is lett belőle.
Most meg? Rosszlányok.hu stb...a szex már olyan, mint az étel. Csak lesétálsz a boltba és megkapod, akár ingyen.
Egyesek aztán létfenntartó szükségletnek gondolják, és naponta követelik a betevő falatot.
És miért elégedne meg bárki azzal amit kap, ha két sarokkal odébb többet szerezhet?
Szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!