Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok mar olyanrol hogy szules utan szetment a par hazassaga?
3 gyerek mellett, főleg ha még kicsik, nagyon nehéz feloldódni a szexben. Egyrészt folyton fáradt az ember, másrészt bármelyik gyerek felébredhet közben. Ez sok házaspárt zavar és tönkre teheti a szexuális életet.
Csak a szex miatt nem válnék, lehet érte tenni, türelem és kompromisszum kérdése. Ja, és persze kell hozzá egy nagy adag szeretet is.
A minap is pont ilyen kérdés volt itt. A kérdezőt megcsalta a férje, mert a szüléskor komplikációk léptek fel, olyan sebe lett ami miatt nem csak hat hétig kellett nélkülözni a szexet. És a kérdező hiába elégítette ki a férjét egyéb módokon, az a férjnek nem volt elég.
És ez csak egy példa....
De ha megnézed, nagyon sok ilyen kérdés van itt, ami arról szól, hogy a nőknek a szoptatás idején főleg semmi kedvük a szexhez, ami a felborult hormonhéztartás, a fáradtság miatt is érthető, no meg a gátseb, császáros seb miatt is, a férjek meg (persze korántsem mindegyik!) vagy félrelépnek vagy el is hagyják a feleségüket.
A szuloszobaban dontottem el, hogy amint lehet elvalok
A (volt)ferjem az elejetol mondogatta, hogy ha szuletik a baba o nem akar bent lenni. Reggel 6 kor egesz ejszakai szenvedes utan zuhanyoztam hajat mostam es 8 orara a korhazba mentunk. Engem elvittek vizsgalgatni es a ferjem kint vart ugy egy ora mulva hivtam hogy ha akar bejohet (ekkor meg csak fajasaim voltak) de o nem akart azt mondta lent var a varoba.
Meg ketszer beszeltunk telefonon vegul este 9kor megcsaszaroztak (idom sem volt szolni neki), nagyon feltem es egyedul voltam.
Ugy ereztem cserben hagyot es 3 nap utan haza mentem edesanyamhoz a ferjemnek mindenki azt mondta legyen turelmes ez csak a hormonok miatt van es 6 ev hazassagot nem fogok eldobni mikor gyerek is van.
De bizony eldobtam!
@ma 16:24
És most happy az élet egyedülálló anyaként... Tapsvihar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!