Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog, ha egy férfi szeretne rutin apasági vizsgálatot? Nincs külön oka rá, csak szeretné.
Szerintem az nem normális dolog, ha valaki olyan emberrel alapít családot, akiben ennyire nem tud megbízni. Igen, vannak szemét nők, akik a máshol becsúszott gyereket a férjükkel neveltetik, de ebből nem kell egyből általánosítani, és minden nővel szemben bizalmatlannak lenni. Ennyi erővel ne ülj autóba, mert baleseted lehet, ne lépj az úttestre, mert elüthetnek. Ezekre is van esély, hogy megtörténnek, mégsem élünk rettegésben minden nap. Attól, hogy egy-két rüfke így oldja meg a gyereknevelést, nem kell minden férfinak folyamatosan gyanakodni.
Nőként engem iszonyúan sértene, ha ennyire nem bízna bennem a férjem. Megcsináltatnám a tesztet, hadd legyen boldog, de csatlakozom azok táborához, akik ezután rögtön a válást indítanák el. Nem akarok olyan emberrel együtt élni, aki gerinctelen kvának néz.
Rosszul esne a kérés, DE. Nőként sosem fogom megtudni, milyen érzés, sosem 100%-ra tudni, hogy a tiéd-e a csemete, akit nevelgetsz. Igen, bízz meg a másikban, de minden férfi megbízott, aki aztán kakukkfiókát nevelt... Én sosem nyomoznék a párom után, és azt pl nem engedném, hogy a hátam mögött az emailjeim olvasgassa.
De, ha kérne egy apasági vizsgálatot, belemennék. Nekem nem nagy dolog, hisz nincs mit titkolnom, ő benne pedig soha, soha nem fog felmerülni a gondolat, hogy mi van ha... Mert nagy a szerelem, szép a bizalom, de mi van, ha esetleg 10 év múlva mélyponton leszünk? Hullámvölgy? ÉS esetleg felmerül benne, mert olyankor mindent sötétebben lát az ember. No ezt megelőzném.
És egyébként is.Nekem nem fáj a vizsgálat. Akkor miért ne?
A gyíkot olvasgatva az jön le, hogy a legtöbb nő félrekufircol.
De rögtön besértődnek, ha erre fény derülhetne!!!
Most lehet lepontozni, de én KÖTELEZŐVÉ tenném az apasági vizsgálatot!!
Mint ahogyan egy filléres autónál is kötelező az eredetvizsgálat!!!
Alap, hogy bemondásara semmit sem hiszünk el.
Női szájból meg végképpen semmit!!!
A közös élet, gyermekvállalás alapja a bizalom. Ha ez nincs, akkor a kapcsolat nem hullámvölgyből, hanem, a béka segge alól indul. Onnan azért elég nehéz felemelni.
Ha egyáltalán előjön ez a kérdés egy kapcsolatban, akkor valakiben mindenképpen tüske marad:
-a nő akár beleegyezik akár nem, rosszul esik, hogy nem bízik meg benne a párja, feltételezi, hogy félrekfél
- ha a nő nem egyezik bele,akkor a férfiban, hogy biztosan nem övé a gyerek
Az ilyen kapcsolatba nem szeretnék gyereknek születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!