Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog, ha egy férfi szeretne rutin apasági vizsgálatot? Nincs külön oka rá, csak szeretné.
"Aki a legjobban bízik, az szokott a legnagyobbat koppanni."
/ismeretlen szerző egy körúti kocsmában, jóval éjfél után/
"Amelyik nő a bizalommal jön és tiltakozik ,ott egyértelmű hogy fél az eredménytől nehogy kiderüljön valami..."
Nalam nem derulne ki semmi, azon kivul hogy az az apa, aki addig is annak tudta magat. Tehat mitol felnek? Semmitol. Ha nem o az apa, az anya sem en vagyok, ez ilyen egyszeru. Az a ferfi viszont, aki ketelkedik a husegemben, azzal nincs tovabbi kozos jovonk. Az eredmeny utan masnap elkoltoznek, beadnam a valopert. Ennyi.
Engem pl. nem érdekelne a dolog, akárki csinálta is (ha történt ilyen, de nem történt, ismerve a feleségemet) minden gyerek az enyém! Én neveltem őket, engem neveznek apának, szerintem el se fogadnának mást!
Viszont eszembe jutott a kakukkfiókákról ez:
"A világban átlagosan minden ötödik ember kínai.
Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém a kis Cseng. Szerintem Sanyi az."
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!