Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta megtudtam, hogy terhes vagyok, nem tudok igazán nő lenni. Mit tegyek?
bocs, első, de aki ezért félrelép, egy patkány
Nindenkire másképp hat a terhesség, tudomásul kell venni
En figyelek ra,hogy ne pukkanjak le,mert olyan helyen dolgozom ahol mindennap latok cicababat,osanyat,normalis not stb..meg elottem van sogornom peldaja aki ejjel nappal szoszmosznaci,kinyult pasi polo parositasban nyomta.
En ugy gondolom,hogy attol,hogy van benned valami ugyanugy no maradsz :)oke nem kell nap mint nap 8kg vakokat a fejunkre,de pl en imadok mostanaban olyan ruhakban lenni ami kiemeli a pocakon:) az a lenyeg,hogy te erezd magad szepnek es akkor a kulvilag is annak lat.kismamakent is maradj no :)
Én 9 hetes terhes vagyok, és remélem, változni fog, mert ezeket érzem mint te, és nem esik jól, ha a párom hozzám akar érni - ő meg annál inkább. Mondtam neki, hogy ez nekem is új, nem tehetek róla, és állítólag majd jön az az időszakom, amikor visszasírja a mostani "békét". :-)
Nálam plusz, hogy a pozitív terhességi teszt óta nem tudok örülni a terhességemnek, pedig nagyon illene, várom az átbillenést. Semmi nem is érdekel sajnos.
Fél év óta először ma elmentem kozmetikushoz, pénteken a fodrászhoz. Muszáj.
En kismamakent ereztem magam tok csinosnak.pedig 80kg mentem szulni....melegitot csak itthon vettem fel.minden nap kisminkeltem magam,csinin feloltoztem.es elveztem.
Na de miota megszultem..nem akarlak elkeseriteni de akkor mi lesz veled?fel eves a babam de az elso ket honapban ugy ereztem h sose lesz idom meg egy gyors szempillaspiralt se feldobni.na ez azert mar sikerul.de iszonyatos idohianyban szenvedek.marmint magamra alig van idom.en csak azt tudom tanacsolni hogy elvezd a terhesseget.en is azt mondtam mikor terhes voltam h erre mondjak h a vilag legszebb dolga?????utolag tenyleg szep.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!