Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy tönkremegy a házasságom. Mit tehetnénk, hogy ne így legyen?
A párommal hamarosan lesz az esküvőnk. Szeretjük egymást, jól megvagyunk, a baba is úton van.
De mi lesz akkor, ha "belekényelmesedünk" a házasságba? Vagy nem leszünk vonzóak a másik számára? Pl: meghízás, őszülés stb. Ti mit gondoltok?
De aranyos vagy:) Valóban nem vonzók a tespedő, pocakos férfiak, én úgy képzelem, hogy addigra már én se leszek vonzó, mire az én férjem feladja a harcot a szépségiparral szemben. (mondjuk 50 éves korára), szóval akkor már vagy nem fognak tetszeni a férfiak, vagy nem fog érdekelni, hogy ki mellett vagyok.
Persze, szerintem a tökéletes megoldás figyelni a súlyunkra, önmagunkra (nem fogni öregedésre, terhességre a hízást), de ez nyilván nehezen megvalósítható 50 évesen, de kívánom, hogy ti legyetek az elsők:)
27N
Hát szóval. Az őszüléssel, öregedéssel nem igazán lehet mit csinálni, jön és kész. Nyilván nem azért köttök házasságot, hogy mindig fiatal, fitt ember legyen a házastársatok, mert akkor inkább ne kössetek....
Azért meg neked és a férjednek kell dolgoznia, hogy ne kényelmesedjetek bele a házasságba. Ha nem tesztek a házasságotokért, akkor bizony annak válás lehet a vége, de legalábbis boldogtalanok lesztek. Ne félj előre attól, ami egyáltalán nem biztos, hogy be fog következni, illetve tudsz azért tenni, hogy ne következzen be. Az elhízás ellen is tudsz tenni, kivéve, ha betegségből adódik. De ebben az esetben megint furcsa és nem őszinte kapcsolat az, ami tönkremegy egy ilyen miatt....
#11: Azért 50 évesen az ember még majdnem fiatal... Akkor még lazán lehet izmos és karcsú a férj is... Bár nem látom be, miért ne lehetne karcsú és fitt az ember 80 vagy 120 évesen, én a terveim szerint egyre többet fogok edzeni, ahogy öregszem, mivel egyre nagyobb szükségem lesz rá, plusz elég alacsony szintről indulok, még csak 38 vagyok, közel s távol sincs az öregedés, de még picik az izmaim :) Ideje elkezdeni gyúrni, majd nem abbahagyni.
Kérdező, én is furcsállom, hogy ilyenekkel foglalkozol, bár talán nem annyira, mint a többiek. Nekem is fontos a párom külseje, nem szeretem a kövéreket. Szépnek nem szép, én se, de rondák sem vagyunk, azzal nincs baj :)
Nekem elég könnyű, mert a párom soha nem akar meghízni, annyira nem, hogy szerintem soha nem is fog, az első kilóknál visszafogná magát, elég hiú hozzá :).
Ha a leendő férjed nem jó irányba kezdene menni, beszéld meg vele, hogy ez számodra fontos, aztán vagy lesz haszna, vagy nem. Nem tudja senki sem garantálni, hogy mondjuk 30 év múlva is a korához képest jól fog kinézni, mert tesz érte... De ahogy írták, vannak akár balesetek is, amikor még egy kis pocak a legkisebb gond... A kapcsolatnak célszerű elég erősnek lennie ahhoz, hogy átlépjen némi külső változásokon.
Azt még értem, hogy nem akarsz tévé előtt tespedő fickót sörhassal, akit nem érdekel, hogy nem tetszik neked. Az nem csupán külső gond.
De az ősz hajban mi a rettenetes, azt végképp nem értem. Van, akinek jól áll, festeni is lehet, s nem tehet róla az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!