Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exférjem új barátnője kívülről és állítólag belső tulajdonságaiban is szakasztott olyan, mint én. Aggódnom kellene, ez beteges viselkedés?
Az exférjem én hagytam el 2 éve, mert nem törődött velem, ő helyre akarta hozni, de én végleg kiszerettem belőle. Nem másért hagytam el, de azóta már van új kapcsolatom, neki csak most lett. 1,5 évig próbált visszaszerezni (illetve ez nem igaz, mert csak verte magát a földhöz, eljött hozzánk, az ablakot ütötte stb.).
Erről a lányról küldtek képet a barátai/családtagjai és én ledöbbentem, mintha magamat láttam volna. Ugyanolyanok az arcvonásaink, a mozdulataink, a testalkatunk, hajszínünk.
Aggódnom kellene? Szerintetek egy beteg emberről van szó? Vagy csak véletlen?
"mert csak verte magát a földhöz, eljött hozzánk, az ablakot ütötte stb."
A fenti viselkedés magában sem normális. lehet, hogy lehet betegesen téged keres.
Örülj, hogy nem zaklat és megszabadultál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!