Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lombrágó kérdése:
Mit takarhat ez a viselkedés?
Figyelt kérdés
Összesen 6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. Az utóbbi időszak nagyon feszült volt, mert építkeztünk. Talán nem is figyeltünk eléggé egymásra, betemettek minket a napi problémák.
Addig fajult a dolog míg a férjem arra jutott hogy el szeretne válni, mert nem azt érzi irántam amit kellene. Elbizonytalanodott az érzéseiben. Nagyon sokat sírtunk, szomorkodtunk együtt, de nem jutottunk előbbre. Szétköltöztünk. Én minden igyekezetemmel azon voltam, hogy próbáljunk beszélgetni, átvészelni ezt a terhes időszakot, de ő nem látja értelmét. Ennek ellenére nem indította meg a jogi folyamatokat, nem tett semmiféle olyan lépést ami a tényleges válást jelentené. Mi lehet az oka?
Tehát azért nem indítja meg a válást mert nem jó a szex és új nő van a láthatáron. Köszönöm, igazán hasznos válasz volt.
2013. dec. 3. 09:10
3/10 anonim válasza:
Beleunt, töke kivan.
Ha nem teper, akkor indítsd el te! Önérzet!
2013. dec. 3. 09:21
4/10 anonim válasza:
Betemettek a napi problémák, és nem érzi irántad azt amit eddig..
Talán menthető, de ha ő nem akarja, akkor megette a fene..
Nem feltetlenül kell mögöttes dolgokat, okokat keresni.,.
2013. dec. 3. 09:23
5/10 anonim válasza:
Mi is így vontunk a volt férjemmel. Az építkezés annyi nehézséggel jár, ha az embernek nincs a bőre alatt is pénz, ami felemészti a kapcsolatot. Mi nyűglődtünk még 4 évig, de semmi értelme nem volt. Valahogy úgy éreztük, hogy kudarcot vallottunk. Ahogy felépült a ház, és már csak élvezni kellett volna, el is adtuk.
Nem azt mondom, hogy nem lehet visszacsinálni, de ha az ember közös múltjába több a rossz mint a szép emlék, akkor nincs mibe kapaszkodni.
Ha szereted még tegyél meg mindent, de ha már külön is éltek, én nem sok esélyt látok a folytatásra.
2013. dec. 3. 09:30
6/10 anonim válasza:
Én évek óta nem élek a férjemmel,sőt két éve a párommal élek,még sincs még elindítva a válás,ódzkodom az egész procedúrától brrr :S
2013. dec. 3. 09:44
7/10 anonim válasza:
Ha te szeretnél folytatást, és együtt képtelenek vagytok megoldani akkor külső segítséget kell bevonni(párterápia pl.). Annyiféle lehet az elhidegülés oka, hogy erre ezen a fórumon nem lehet választ adni. Egyébként én ezt általános hibának látom, hogy az emberek azt gondolják, egy kapcsolat arra van, hogy boldoggá tegye őket. Ha nem boldogok, akkor reflexesen jön a válasz, hogy a másik hibás benne, és nem tud engem boldoggá tenni. Ez egy baromság. Csak emiatt felesleges kilépni egy kapcsolatból és másikat keresni, mert a boldogtalanságát vinni fogja magával. Elfedheti azt ideig óráig egy szerelemnek hitt fellobbanás, de tartósan, soha senki nem fogja őt boldoggá tenni. Az csak belülről fakadhat, a külső tényezők nem tudják pótolni. Ezt persze arra az esetre mondom, ha nem egymás nyakának estek minden másnap, és csak feszültség van köztetek. Arra értem, ha csak úgymond kihűlnek a dolgok.
2013. dec. 3. 16:51
8/10 anonim válasza:
Két egész évre összeházasodtatok? Legalább jó nagy lagzi volt, sok vendég, nagy felhajtás? :DD
2013. dec. 3. 22:40
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Életem eddigi legnehezebb hónapjait élem meg, tanácstalan vagyok és mérhetetlenül szomorú. Egy ember aki, nagyon csalódott és azt se tudja hova forduljon bajában. Nem értem mi ezen ilyen vicces.
2013. dec. 4. 11:35
10/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, mit akar, ha válni, akkor indítsa el a válást. Te meg , bármilyen nehéz, engedd el. Még egy utolsó őszinte beszélgetés, aztán vagy párterápia, vagy válás. És tudom, milyen nehéz neked!. Gyászold meg, aztán kezdj el élni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!