Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az exférjem új barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exférjem új barátnője kívülről és állítólag belső tulajdonságaiban is szakasztott olyan, mint én. Aggódnom kellene, ez beteges viselkedés?

Figyelt kérdés

Az exférjem én hagytam el 2 éve, mert nem törődött velem, ő helyre akarta hozni, de én végleg kiszerettem belőle. Nem másért hagytam el, de azóta már van új kapcsolatom, neki csak most lett. 1,5 évig próbált visszaszerezni (illetve ez nem igaz, mert csak verte magát a földhöz, eljött hozzánk, az ablakot ütötte stb.).

Erről a lányról küldtek képet a barátai/családtagjai és én ledöbbentem, mintha magamat láttam volna. Ugyanolyanok az arcvonásaink, a mozdulataink, a testalkatunk, hajszínünk.

Aggódnom kellene? Szerintetek egy beteg emberről van szó? Vagy csak véletlen?

2014. szept. 21. 09:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Azért elég érdekes hogy nem érdekel téged,de ilyennek vagy elfoglalva.Nem mindegy neked hogy milyen a barátnője és hogy hasonlít rád?Lehet rá jött veled,hogy az ilyen típusú nők jönnek neki be mint te,és talált jobbat nálad,mármint aki jobban néz ki.Ennyi.Tedd túl magad rajta,már úgy sem lesz a tied.Tudod engem nem nagyon érdekelnek az exek,semmi szinten,csak akkor ha még vannak érzelmeim íránta.Neked vagy még van valami,vagy azt akarod fusson utánnad mint egy pincsi kutya.De ez a hajó már elment nyugodj bele.
2014. szept. 21. 11:21
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem az abszolút az exed magánügye,kivel van most és miért.Te is jobban járnál,ha túllépnél rajta,mert láthatóan még foglalkoztat,ergo nem teljesen felejtetted el.Hagyd,hadd élje az életét!A miértek és hogyanok szerintem nem számítanak,de ez láthatóan nem csupán az én véleményem.
2014. szept. 21. 11:59
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, szerettem volna vele valamennyire jóban maradni, ezért is érdekelnek a dolgai, minden exemmel normális emberi kapcsolatot ápolok. :)
2014. szept. 21. 12:05
 14/24 anonim ***** válasza:

Miért lenne beteg??

Lehet, hogy szimplán ez az esete.

Vagy legrosszabb esetben (csak hogy részben neked is igazad legyen) még nincs teljesen túl rajtad, és ez a nő rád emlékezteti... de ilyen leginkább csak a filmekben van. De még ha fennáll ez a lehetőség, akkor sem beteg ember.... :D

Az meg, hogy próbált visszaszerezni...hát, istenem, ha valaki szeret valakit és úgy tűnik elveszíti, az sokmindent kihoz az emberből. Én is csináltam már hülyeségeket, mégsem vagyok beteg.

2014. szept. 21. 12:26
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
A páromnak nagyjából minden komolyabb barátnője hasonló volt, mint én. Hosszú, fenékig érő haj, vékony, törékeny testalkat, alacsony - vagy inkább átlagos - termet. Egyikünk sem sportolt, nem szereti az izmos lányokat. Zöld, vagy barna szem, szőke, vagy világosbarna haj. Kb. egy kaptafára készültünk, ahogy láttam az exekről képet, illetve a gyereke anyjával személyesen is találkoztam, vele is hasonlítunk egymásra. Neki ez jön be, ezt szereti, most aggódnom kéne emiatt? Akkor meg már pláne nem aggódnék, ha csak egy ex lenne. A francot se érdekelné, kit szed össze utánam.
2014. szept. 21. 12:29
 16/24 anonim ***** válasza:
Miért foglalkozol vele? Exférjed, a múltad, már nincs közöd hozzá.
2014. szept. 21. 12:31
 17/24 anonim ***** válasza:
lehet van egy eltitkolt ikertesód xd
2014. szept. 21. 14:05
 18/24 anonim ***** válasza:

Kicsit olyan érzésem van, mintha azt szeretnéd tőlünk hallani, hogy te olyan szuper nő vagy, és olyan mély nyomot hagytál az exedben, hogy egy hasonmásoddal próbálja beérni helyetted, és még mindig csak rád gondol, és rágja a párna csücskét, és sír utánad.

Szerintem TE vagy a beteges.

2014. szept. 21. 17:28
 19/24 A kérdező kommentje:
utolsó: hm...nem, nincs így, ő volt beteges a szakításunk után:) és emiatt volt sokkoló a látvány, ennyi történt. már nem sír utánam, ezt onnan tudom, hogy már nem jelöl be pl. fb kamu profilokkal és nem megy el a szüleimhez ordibálni:)
2014. szept. 21. 17:31
 20/24 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg arról lehet szó, hogy külsőleg az olyanok jönnek be neki, mint te, viszont talált egy olyan lányt, aki belsőleg sokkal jobb nálad, így már nem érdekled.

Egyébként minek írsz ennyi szmájlit?

2014. szept. 21. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!