Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok/ tartós kapcsolatban élők (min 5 év) mitől vagytok képesek ráhangolódni párotokra?
Elég egy csók, ölelés, hogy megkezdődjön az akció?
Ha látod pucéran, vagy hozzáérsz?
Mi kell hozzá, hogy megindulj?
Ez oké, szerintem az ha fontos a szex akkor még nem vagy szexmániás.
Igazából arra vagyok kíváncsi mitől jön meg a kedv, mitől indul meg a vágy.
Nálunk a humortól mindig, sokszor könnyesre röhögjük magunkat a poénokon.
A többi változó :)
A férjemnek nagyon hamar, igazából elég, ha kicsit hozzáérek, pedig abszolút nem vagyok szép nő, legalább 30 kg felesleg van rajtam, innen tudom, hogy szeret...
Nekem kicsit nehezebb, mert bár kívánom őt, de a szexet ritkábban, nem tudom megmagyarázni. Ez azóta van, amióta utálom a testem. Nem szeretek vetkőzni, még előtte sem, pedig több, mint 7 éve együtt vagyunk. Végig stresszelem a szexet, nehogy megundorodjon tőlem. Edzőterembe járok, de hamar feladom sajnos :( Így nehezen tudok ráhangolódni a szexre. Régebben elég volt, ha csak egy hevesebb csókcsata megindult.
Vagy ha éppen orális szex van, és én kényeztetem őt, attól be szoktam indulni :)
egy ölelés,egy érintés...Ez általában már este ágyban fekve,mivel nálunk is kis gyerekek vannak,ezért korlátozottak a lehetőségek:)
Off: egyik előző válaszolónak,az edzőterem mellett az étrendeden is próbálj változtatni...Nem fogyózni,hanem diétázni.Ismerős érzés nekem is,amiről beszélsz,ugyanígy voltam...Aztán mikor lefogytam, "megtáltosodtam":)
Mikor mi...
Van oylan amikor csak rám kell néznie, van amikor rá kell hangolnia..tök változó, leginkább attól függ, mennyire vagyok fáradt, vagy dekoncentrált, vagy inkább másra koncentrált..
Néha elég ha csak a közelben van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!