Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt kér fél bocsánatot?
Azt nem tudom elképzelni, hogy a megcsalásért az kér bocsánatot, akit megcsaltak. Ez eléggé nonszensz.
Viszont az el tudom képzelni, hogy megbeszélik az ügyet, hogy mi vezetett a megcsaláshoz, és a megcsalt fél is beismeri, hogy követett el hibákat a kapcsolatukban.
az életszínvonal nagyobb részét is a férj teremti elő"
ez, hogy is jön a témához? 1. senki nem mondta, hogy a férj a félre lépő:) 2. ha az egyik több pénzt visz haza, akkor jogai vannak?:))) csóró férjet megcsalhatunk, pénzest nem?:)
5. "van olyan, hogy a megcsalt pár kér bocsánatot."
És? Én nem azt írtam, hogy nincs ilyen, hanem hogy annak alacsony lehet az önbecsülése, akit még megaláznak és ő kér bocsánatot!
5-ös szerint:
Ha sokat fáj a fejed, pénzeszsák a férjed tartsd a szád, csak tűrjed. Jól teszed ha nem gyanúsítgatod kérd a bocsánatát ha jót akarsz magadnak.
'Megcsalt kér fél bocsánatot?'
WTF?? Akkor már ne csak fél, hanem egész bocsánatot kérjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!