Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebböl tényleg az jön le, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebböl tényleg az jön le, hogy nem akarok dolgozni?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem külföldre a páromhoz, de biztosításom még nincs. Ahhoz, hogy legyen, kell egy olyan olyan munkahely, ahová teljes állásba felvesznek. Jelenleg egy cégnèl segítek be félmunkaidòsben fordítóként. 6 nyelven beszélek, irodai munka, szerettem itt dolgozni.

Úgy volt, felvesznek teljes állásba is, de csak jövöre, addig fizetjük az otthoni biztosításomat.

Ma volt bent a fönöknö meg egy barátnöje, aki szintén itt tesz-vesz valamilyen funkcióban. A fönöknö kedvel, segít elintézni a papírjaim, szeretné, ha náluk maradnék.

A barátnóje viszont nem támogatja a dolgot. Szerinte a páromnak inkább be kéne suppolni engem valahová teljes állásba, McDonald´s-ba vagy kávézóba takarítani, mert végzettségem úgy sincs, legalább biztosításom lesz.

Az rendjén, hogy nincs diplomám, az otthonit itt úgyse ismernék el, itt akartam suliba járni, a fönöknö felvett volna úgy, hogy iskola mellett dolgozzak (turisztikai menedzser lettem volna).

Szerettem ezt a munkát, de most már a párom is hajlik rá, hogy takarítónöt csináljon belölem, irodai munka meg leendö fösuli helyett, mert ha bajom esik, és nincs itt biztosításom, nem tud rajtam senki segíteni.

Mivel nekem a felmosás és a WC pucolás nem minden álmom, mindenki azt hiszi, munkakerülö vagyok.

20l

2014. szept. 17. 14:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Német nyelvterületen dolgozol egy cégnél FORDÍTÓKÉNT alapfokú német nyelvtudással? Na, tudod, kit etess ezzel... Meg 6 nyelvből perfekt, 20 évesen, mi?

Kicsit elszaladt veled a paci az álmodozásban, kislány.

2014. szept. 17. 17:55
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

mi az a hat nyelv???

Magyar, lovári, eszperantó, szerb, horvát és román?

2014. szept. 17. 18:01
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy minek nem fizeted magadnak a biztosítást.

Erre már többen is rákérdeztek.

Csak nem válaszolsz :)

2014. szept. 17. 18:01
 34/39 Jégtánc ***** válasza:
100%
Érdekes 16 évig éltem kint Németországban és részmunkaidősként is volt biztosításom,sőt amikor 400 euros adómentes munkát végeztem,akkor is volt biztosításom.Eladóként nem kell főiskola,én is úgy kezdtem,és üzletvezető lett belőlem.Főiskola nélkül.
2014. szept. 17. 19:27
 35/39 anonim ***** válasza:
Nemetorszagban elek. Terhesen mentem ki, ferjem nincs csak parom. Megis van biztositasom.... bemesz a munkaugyibe es bejelntkezel. Ennyi az egesz..
2014. szept. 17. 22:09
 36/39 anonim ***** válasza:

En nemetorszagban elek,tanulok es dolgozom. Magyarirszagon fizetem be a tbt minden honapban es barmi bajom volt amivel erdemes orvoshoz fordulni(akar influenza is) ellattak ingyen. Elore kikerestem az orvost, felhivtam, megkerdeztem h fogadnak e eus tb kartyaval. Soha sehol egy fillert se fizettem sot ha az orvos antibiotikumot irt fel azt is ingyen megkaptam a patikaban

Szoval folosleges eloadnod h neked muszaj a nemet biztositas, mert en 3 eve igy elek es semmi hatranyat nem latom. Masik hulyeseg h boltosnak foiskola kell, nem az kell, hanem nyelvtudas megpedig nemet...nem hat masik,eleg ez is. Szoval nem ertem a problemaidat, mert nem igaz amiket allitasz..mondom ezt nem latatlanban hanem tapasztalatbol

2014. szept. 17. 22:12
 37/39 anonim ***** válasza:

a kerdezo eltunt...

ugy latszik mar soha nem fogjuk megtudni, hogy mi az a 6 nyelv, amin a kerdezo 20 eves letere olyan szinten beszel, hogy ezzel forditokent tud dolgozni!?

2014. szept. 18. 07:06
 38/39 anonim ***** válasza:

Nagyon fura nekem ez a történet.

Egyrészt azt írod, ha suliba jársz kint, akkor kapsz biztosítást. Nem pont azt tervezted eredetileg is?

"itt akartam suliba járni, a fönöknö felvett volna úgy, hogy iskola mellett dolgozzak (turisztikai menedzser lettem volna)."

Másrészt nehezen tudom elképzelni, hogy a takarításon kívül mindenhez főiskola kell. Magyarországról rengetegen mennek ki egy szál érettségivel, és közülük érdekes módon nem mindenki takarít, sokan irodában, recepción vagy bolti eladóként dolgoznak.

Az meg nem igaz, hogy egy bejelentve dolgozó takarítónő 800 eurót keres napi 12 óra munkával. Németországban 8euró/óra felett van a minimálbér.

Az otthoni diplomát, nyelvvizsgát pedig lehet honosíttatni.

2014. szept. 18. 09:23
 39/39 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Nem csak teljes állás után leszel biztosított. Ha 450 euro nettónál többet keresel, akkor kötelességük fizetni utánad a biztosításod.

Amúgy választottál már Krankenkasse-t??? Ha nem, akkor tedd meg.

2014. szept. 18. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!