Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebböl tényleg az jön le, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebböl tényleg az jön le, hogy nem akarok dolgozni?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem külföldre a páromhoz, de biztosításom még nincs. Ahhoz, hogy legyen, kell egy olyan olyan munkahely, ahová teljes állásba felvesznek. Jelenleg egy cégnèl segítek be félmunkaidòsben fordítóként. 6 nyelven beszélek, irodai munka, szerettem itt dolgozni.

Úgy volt, felvesznek teljes állásba is, de csak jövöre, addig fizetjük az otthoni biztosításomat.

Ma volt bent a fönöknö meg egy barátnöje, aki szintén itt tesz-vesz valamilyen funkcióban. A fönöknö kedvel, segít elintézni a papírjaim, szeretné, ha náluk maradnék.

A barátnóje viszont nem támogatja a dolgot. Szerinte a páromnak inkább be kéne suppolni engem valahová teljes állásba, McDonald´s-ba vagy kávézóba takarítani, mert végzettségem úgy sincs, legalább biztosításom lesz.

Az rendjén, hogy nincs diplomám, az otthonit itt úgyse ismernék el, itt akartam suliba járni, a fönöknö felvett volna úgy, hogy iskola mellett dolgozzak (turisztikai menedzser lettem volna).

Szerettem ezt a munkát, de most már a párom is hajlik rá, hogy takarítónöt csináljon belölem, irodai munka meg leendö fösuli helyett, mert ha bajom esik, és nincs itt biztosításom, nem tud rajtam senki segíteni.

Mivel nekem a felmosás és a WC pucolás nem minden álmom, mindenki azt hiszi, munkakerülö vagyok.

20l

2014. szept. 17. 14:40
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
72%

Kedves kérdező!

Akkor kamu vagy mint a ház!!Igen nem akarsz dolgozni!Hazudozol össze meg vissza hogy egy eladónak is főiskola kell stb.

Hát elárulom,voltam már Ausztriában dolgozni és Németprszágban is.Aki jól beszéli a nyelvet,az talál munkát ha akar!Én nem beszéltem jól,még is találtam viszonyleg jó munkát,igaz nem álom munka,de volt és meg fízettek.Érettségivel találtam konyhai kisegítő-pizza sütő állást.1200 nettó eurot megkerestem,majd közben elvégeztem egy targonca vezetői tanfolymot és raktárosként dolgoztam.Szóval te nem akarsz dolgozni!Akit ismerek,az mind talált munkát és nem feltétlenül diplomával!Szóval neked büdi a munka és keresed a kifogásokat!!

2014. szept. 17. 15:35
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy EUs állampolgárként jogosult vagy EUs tb kártyára. Nekem is van, ingyen kivalthato. Ezzel ambuláns esetben az EU teljes területén ellátnak. Ennyi. Probléma megoldva.
2014. szept. 17. 15:44
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

es megis kedves kerdezo, mi az 6 nyelv, amin beszelsz? mert, hogy a nemet nincs kozte az biztos! Akkor utana tudnal nezni a dolgoknak,kizart dolog, hogy ne tudnal magadnak biztositast kotni... (mint ahogy valaki feljebb emlitette is)

erdekes...

2014. szept. 17. 15:54
 24/39 A kérdező kommentje:
Van EUs kártyám, de s múltkor se fogadták el
2014. szept. 17. 15:54
 25/39 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell minden kohintessel dokihoz menni.....Az csak Magyarországon elfogadott. Ha komoly baj lett volna elfogadtak volna....apropó most miért nem melózni? Az elmúlt 2 órában még takaritassal is kereshettel volna vagy 20 eurót (nem tudom milyen a bérezés a németeknél mert csak Az angol viszonyokat ismerem illetve elmondasbol a dán de a takarítás magánházas meglehetősen jó biznisz.....futna belőle bizrositasra simán
2014. szept. 17. 16:09
 26/39 A kérdező kommentje:

Alapfokon a németet is beszélem.

Mondtam, hogy dolgozom, fordítóként egy cégnél.

2014. szept. 17. 16:16
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Pedig itt tuti sz.r van a palacsintában. Mondd már el legyszi, h milyen nyelveket beszélsz?
2014. szept. 17. 16:20
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Hányadik kérdésed ez már erről? Ha úgy érzed, még nem kaptál megfelelő választ, miért nem emeled ki az előzőeket?
2014. szept. 17. 16:28
 29/39 anonim ***** válasza:
75%
És milyen nyelvről forditassz milyenre? Mert alapfokú nemettel a mekiert is halasnak kéne lenned kezdesnek. ....Én 8 év külföld után ( pedig nem is alapfokuval jottem) sem mernék fordítói állást vállalni. ....nemhogy kezdesnek.sokat Akarsz. .... nőjj fel.
2014. szept. 17. 16:55
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Tehát havi 55 eurót valahogy csengess ki magadnak biztosításra.

Félmunkaidőben is csak ki tudtok ennyit fizetni a pároddal.

2014. szept. 17. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!